- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
#64791808 #22 üzenetére
most akkor menj és olvasd el a látótávolságon belül c. cikket. de én is tanúsíthatom, hogy már a beta 1 is remekül fut PIII-on 256 rammal. és ennél csak jobb lesz. (meglepő módon ugyanazon a vason nálunk szebben fux az xp, mint a 2000)
winfs kicsit több, mint amit hisznek róla, a demovideótól mindenesetre leültem.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
#64791808 #15 üzenetére
vagy nincs minden szar elinditva, figgetlenul attol, hogy kell-e vagy sem
es meg mielott mondanad, hogy mert tele van minden szarral (bar egyszer mar irtad), felhivnam a figyelmedet, hogy nem utolso sorban hozzanemerto homejuzernek keszult az xp, akinek az eletben nem magyarazod el, hogy hogyan telepitsen usb2-t, meg hogyan inditsa el pl a telephony szolgaltatast, hogy fel tudjon maszni netre, es meg lehetne itt sorolni
moonman: errol jut eszembe: a feladatkezelo kis taskbar ikonja nekem nem mindig jelenik meg, miota fent van az sp2...hallotal mar (vagy esetleg X-COM, ha erre jar) ilyenrol? 3rd progi nem hinnem, hogy beleszolna ilyenbe, meg mar sp2 elott is hasznaltam ezeket, s akkor nem volt vele baj
nem eletveszelyes, de kicsit zavaro, hogy esetenkent 10-15 ctrl+shift+esc is kell, mire kiteszi a vekker fele
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz
#64791808 #15 üzenetére
igazad van, nem teljesen igaz, emlékezetből írtam. Bővebben: link
Vlad: szolgáltatások nagyobb része így is kézire van állítva, tehát akkor indul, ha szükség van rá.
mondjuk aki telepített már linuxot az pontosan tudja, mennyi szar felkerül (néha kérdés nélkül) amit az életben nem fogsz használni, és 5 GB lesz a frissen telepített rendszer.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest