- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Lehet néhányan emlékeznek rám. 2 éve Delphi+Oracle diplomamunkát írtam. Úgy, hogy mindkettőt autodidakta módon tanultam, + itt a PH!-sok segítettek. Majd a köttetés előtt pár nappal elérhetetlen lett a témavezetőm, és itt a PH!-n egy fórumtárs olvasta el, és segített kijavítani a hibákat. Úgy kötettem be, hogy a nagy mágikus Informatikai Karon senki sem olvasta el előtte. És ismétlem ez fizetős képzés volt.
-
tusi74
őstag
Ez nagyon szép és jó, de remélem, ebből a hallgatók is profitálnak valamit. Amikor 3-4 éve odajártam, csak elavult, számomra semmire nem használható szoftverekkel dolgoztunk. Ez a tanszék, ami kapta, számomra különösen érdekes, mert ott még gépet sem láttunk. Csak írtunk, írtunk.
600.000 Ft-omba került ez a kis képzésecske, és egy tantárgy nem sok, semmit nem tudtam a munkámban hasznosítani. Elmondhatom, hogy van egy diplomám+autodidakta módon elértem, amit tudok. Pl. ami hálózati alapismeretek tantárgyból ment,az már a vicc kategória. Egy honlapot kellett csinálni, de a létező legalapabb is 5-ös volt. Nem beszéltünk hálózati konfigurálásról, nem kerültek elő a szerverek. Linuxszal 2,5 év alatt, nem foglalkoztunk, csak 1 órát.
Van egy informatika egyetemi diplomám, és még egy helpdeskesnek sem tudok elmenni, mert még mindig bizonytalannak érzem a tudásom. És egy jobb élet reményében vágtam bele a másoddiplomás képzésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest