Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Lehet néhányan emlékeznek rám. 2 éve Delphi+Oracle diplomamunkát írtam. Úgy, hogy mindkettőt autodidakta módon tanultam, + itt a PH!-sok segítettek. Majd a köttetés előtt pár nappal elérhetetlen lett a témavezetőm, és itt a PH!-n egy fórumtárs olvasta el, és segített kijavítani a hibákat. Úgy kötettem be, hogy a nagy mágikus Informatikai Karon senki sem olvasta el előtte. És ismétlem ez fizetős képzés volt.
-
tusi74
őstag
Ez nagyon szép és jó, de remélem, ebből a hallgatók is profitálnak valamit. Amikor 3-4 éve odajártam, csak elavult, számomra semmire nem használható szoftverekkel dolgoztunk. Ez a tanszék, ami kapta, számomra különösen érdekes, mert ott még gépet sem láttunk. Csak írtunk, írtunk.
600.000 Ft-omba került ez a kis képzésecske, és egy tantárgy nem sok, semmit nem tudtam a munkámban hasznosítani. Elmondhatom, hogy van egy diplomám+autodidakta módon elértem, amit tudok. Pl. ami hálózati alapismeretek tantárgyból ment,az már a vicc kategória. Egy honlapot kellett csinálni, de a létező legalapabb is 5-ös volt. Nem beszéltünk hálózati konfigurálásról, nem kerültek elő a szerverek. Linuxszal 2,5 év alatt, nem foglalkoztunk, csak 1 órát.
Van egy informatika egyetemi diplomám, és még egy helpdeskesnek sem tudok elmenni, mert még mindig bizonytalannak érzem a tudásom. És egy jobb élet reményében vágtam bele a másoddiplomás képzésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest