- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Jól tudod.
Sok add-on van a játékhoz, amik nagyrészben ''legálisak''. Azért tettem idézőjelbe, mert ugye a Blizz nem nagyon szereti az ilyesmit.
Viszont van pl. olyan amivel ha egy csaló játékos trade-t kezdeményez veled (amit elfogadsz) akkor lenyúlja a pénzed, vagy a táskáidból a cuccot. Könnyen védhető, mivel ha valaki teljesen ok nélkül rád trade-el az már eleve gyanús, el kell utasítani.
Csalókkal én még nem találkoztam a játékban (kivéve ezt a trade-est), ami persze nem jelenti azt, hogy nincsenek is. Amúgy a játékban nagyon gyorsan híre menne, ha valaki csaló. -
Phix
tag
Sure. Bocs, ezt tényleg hülyén írtam.
Szóval, a lényeg, hogy a Sony cd fű alatt felmásolja a vinyóra a saját médialejátszóját, aztán a kernel-szintű API-t figyelve a saját rutinjaival helyettesíti a windowsosokat. Így csak a saját médialejátszóval lehet lejátszani a cd-t, és legfeljebb háromszor lehet róla másolatot készíteni. -
^Bundi^
őstag
Érdekes..de akkor konkrtan ha az nem szúrja ki mit is lehet tenni?..mivel az accot még mindíg a neten tárolják..szóval akkor pontosan mire is jo, hogy nem látja mi van a gépemen???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest