Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Jól tudod.
Sok add-on van a játékhoz, amik nagyrészben ''legálisak''. Azért tettem idézőjelbe, mert ugye a Blizz nem nagyon szereti az ilyesmit.
Viszont van pl. olyan amivel ha egy csaló játékos trade-t kezdeményez veled (amit elfogadsz) akkor lenyúlja a pénzed, vagy a táskáidból a cuccot. Könnyen védhető, mivel ha valaki teljesen ok nélkül rád trade-el az már eleve gyanús, el kell utasítani.
Csalókkal én még nem találkoztam a játékban (kivéve ezt a trade-est), ami persze nem jelenti azt, hogy nincsenek is. Amúgy a játékban nagyon gyorsan híre menne, ha valaki csaló. -
Phix
tag
Sure. Bocs, ezt tényleg hülyén írtam.
Szóval, a lényeg, hogy a Sony cd fű alatt felmásolja a vinyóra a saját médialejátszóját, aztán a kernel-szintű API-t figyelve a saját rutinjaival helyettesíti a windowsosokat. Így csak a saját médialejátszóval lehet lejátszani a cd-t, és legfeljebb háromszor lehet róla másolatot készíteni. -
^Bundi^
őstag
Érdekes..de akkor konkrtan ha az nem szúrja ki mit is lehet tenni?..mivel az accot még mindíg a neten tárolják..szóval akkor pontosan mire is jo, hogy nem látja mi van a gépemen???
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest