- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senior tag
aktív tag
válasz
Jim Tonic #11 üzenetére
Ez bizonyára széleskörű személyes tapasztalatokon alapul. Az utóbbi időben milyen inteles SiS chipsettel szívtál?
Én próbáltam párat, meglepően stabilak voltak a rájuk épült lapok, és a szolgáltatások alapján a fapados ár kifejezetten kedvezőnek tűnik néhány esetben. Ez itt egy teljesen fapados, belépő szintű lap lesz, nem értem, miért kellene egy vagyont fizetnie az Intelnek egy villanykályha nVidia chipsetért. Egyébként se illene az nForce a képbe, mert belépőszinten valami nagyon olcsó megoldás kell, fentebb meg az Intel saját forrásból dolgozik.
A SiS folyamatosan fejlesztgetett az utóbbi években, míg a VIA-nál szinte megállt az élet. emiatt nem bíznak meg benne, amit meg is értek, bár voltak jó chipsetek onnan is (K8T800 pl).
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LED világítás a lakásban
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest