- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
És pont ezen bukik a linux:...
Szerintem meg pont ettől Linux a linux. Ettől lehet biztonságos, stabil, megbízható.
Hiszen ha megnézed a windows userek nagy részét akkor belát(hat)od, hogy pont ettől lesz totál megbízhatalan. Feltelepít minden szart a next gomb nyomkodásával, és a kívánt programmal együtt feltesz még jópár nemkívántat is...
Egy mezei user NE telepítsen semmit a gépre. Legalábbis ha azt munkára akarja használni, mert ugye az otthoni usernek tökmindegy csak menjen... Gondolom a többség úgyis rendszergazdai jogokat ad magának(és így a sok feltelepített szemétnek is) a saját gépén... Így hogyan is beszélhetnénk megbízhatóságról vagy esetleg biztonságról??
Sehogy. :) egy új felnit, vagy autórádiót akkor azt szakemberhez viszi. És akkor sem kezdi berhelni, ha nem megy, vagy leáll... Ilyenkor is szervízbe viszi...
Nem is értem miért gondolkodnak másként az emberek a számítógépükről...
Főleg ha az egy MUNKAeszköz! -
bitfarkas
őstag
A next gomb talán túlzás, de alapvetően tényleg azon múlik, hogy a Lámer képes-e nem túl bonyolúlt műveletek végzésére. Mert, hogy ehhez szokott.
Beteszi a cd-t, automatikus indulás, kérdés, válaszok. Ha nem tud választani a lehetőségek közül, (a nagy nehezen megtalált!) next gomb.
Ja és legtöbbször ékes magyar nyelven.
A felületet, a kezelhetőséget én erre értettem. Hogy ne kelljen valakinek ismernie a szinkron gyűrűk funkcióját és felhelyezésük sorrendjét annak érdekében, hogy sebességet tudjon váltani. (Persze, ha ismeri az elvet, kíméli a kocsit, és bizonyos dolgokra nem csodálkozik rá.)
Aktív témák
- Update 10.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest