Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Feri
őstag
-
sziro74
csendes tag
'' Bármelyik számtech boltban. Gondolom én. ''
-
sziro74
csendes tag
Hol lehet venni?
A-Data 1GB PC2-8000 Vitesta Extreme Edition -
macilaci78
nagyúr
Köcce a gyors választ
, hála a melóhelynek, minden le van tiltva
, majd megnézem másutt.
És igen: semmit sem tudok ezekről a számokról, azt sem, hogy mi számít jónak, nem hogy a miértet megértsem! -
X@b3e
addikt
válasz
macilaci78 #47 üzenetére
-
kovsol
titán
válasz
macilaci78 #47 üzenetére
azt hogy maga melyik szám mit jelöl ? vagy nem tudom mire gondolsz
egy gyors kép [link] nem tudom segít-e a megértésen
de elvileg a szám azt mutatja hány órajel ciklus alatt megy végbe az adott memora müvelet
de majd adnak okosak olyan linket bisztos ,hogy melyik mit is csinál pontosan
mod: nem röhög ennél a gépnél ülök most épp
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
Valamelyik hozzáértő fórumozó el tudná gagyarászni nekem, hogy mi a csudát jelentenek ezek az időzítések? Pl 2-2-2-5 1T? Szégyen, de lövésem sincs.
-
Allien
veterán
Szvsz, a kutya ott van elásva, hogy NEM csak 2x512-re írták azt, hogy megy 533-t, hanem az egy giggancsra is! Márpedig a tendencia az, hogy a hardcore gammereknek már NEM 2x512 van a gépében, és NEM is gondolkodnak ilyen kis méretben! Viszont, ott is sokat számít a sebesség, sőt, igazából a játékoknál számít igazándiból, főleg a multiplayer-es gammákban!
A 2x1 giga 533+ -os ramok pedig jól hangzanak, főleg ha mennek fentebb is, mondjuk 566-600 között, ugyan ilyen időzitések melett, vagy 533-on kisebben, mondjuk 3-3-3-8-on, alapfesszel!
-
-
{Zodiac}
senior tag
válasz
FlasH-BacK #41 üzenetére
Végülis elképzelhető, de akkor olcsóbbnak kellene lennie a jelenleg kapható ddr600-nál és jobban kellene teljesítenie... hmm, kicsit elképzelhetetlen számomra. Azért mert odarakták az EE-t, nem hiszem hogy feljebb menne, mit egy ''régi'' 600-as... ha meg megy akkor miért 533-at adtak neki gyárilag. Adhattak volna 600+-t , vagy mittomén. Még jó, hogy nem én dolgozok az A-Data-nál!
Széjjel vágtam volna a marketingest!
-
FlasH-BacK
senior tag
Igen, valszeg azért megy a 4 ram dualban mert mind1ik u.olyan csipes
Ez az EE-s marketing fogás meg szerintem csak a vitesta 1-2 év alatt megszürkült hírnevén próbál túllépni, csak u.olyan specifikációkkal pofátlanság lenne kiadni egy tök más szériát. De én azért megvárnám a teszteket, hátha rejlik némi tuningpotenciál ezekben a ramokban, ami a vitesta fölé emelheti őket.
-
{Zodiac}
senior tag
Nekem van A-Data Vitesta 2*512 ddr600 meg 2*512 ddr566 simán mennek egymással (4) 466-on. Kettesével meg az 566-os is megy 610-et 3-5-5-9-en... samsung tccd mind a négy a 600-ast meg írországból hozattam. Szal nem értem hogy miért keménymagos az 533-as...
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
Scream007 #37 üzenetére
én erre reagáltam - rajtuk kívül tán ocz garantál ilyen időzítést - árról szó sem volt, de amúgy is az általad említett RAM biztosan drágább mint az általam említett
- nem vitát akarok kezdeni csak a realitás kedvéért jegyzem meg
overclockereknek készül meg tesztereknek - értem- de akkor ki a kemény mag ?
Kellemes Ünnepeket és jó locsolkodást mindenkinek! -
-FreaK-
veterán
Olvasd már el légyszíves mégegyszer X@b3e #5-ös hsz-ét, mert nagyon nem sikerült értelmezned amit írt
Szerintem sincs semmi különleges ezekben a ddr1-es modulokban, erős tulzás csúcs extreme editionnak beállítani szerintem.A ddr2-ők viszont elég ütősek, ddr2-1000 ramja sincs sok gyártónak úgytudom. -
Petya25
őstag
A 2x1GB 1000+ befigyelhetne nekem is a gépbe, nagyon brutál cucc.
-
Scream007
őstag
klasszak ezek a ramok árúk dönti el piacképesek lesznek e.
a 400as tényleg lehetne 2-2-2-5ös simán, a ddr667es nagyon odaver, rajtuk kívül tán ocz garantál ilyen időzítést.
Ideje lenne már kingmaxnak is összedni magát. -
föccer
nagyúr
-
Allien
veterán
Amikor éppen ramot akartam venni, akkor pont az A-data-n gondolkodtam, csak le kellett mondjak róla, mert az 500-s sorozatára 3 gyártó ramjait rakta, és nekem kizárólag a Samu TCCD lett volna jó. Inkább nem szarakodtam, megvettem a Mushkin-t, ami lehet, drágább, de tutira megy a dfi-mben (az más kérdés, hogy inkább a 2x1 gigát vettem meg, az olcsóbbik fajtábúl)).
-
^Bundi^
őstag
st
mondok jobbat
a DDR II ők is
az -adata ugyan azokat a memókat pakolja az extrém cuccaira (ddr 500és alatt még van választék, de pl felette csak samsung TCCD ket rak rá)
ugyan ez megvan a DDRII nél is
de ezzel azért jobban hangzik és az ''ember'' inkább megvesz 1 eksztrém edisön -t mint 1 sima vitesztát -
kovsol
titán
azt tudom, hogy van 566 és 600 is
1GB os modul tényleg már elkellett, igaz van már most is más gyártoknak csak elég drágák habár ez se lesz olcsó szerintem de nagyobb kinálat sose árt
nekem egy sima corsair value seleckted 1GB-os ramom van ez nem egy tuningbajnok(de nem is arra tervezték) 480Mhz 3-4-4-8 1T ben használtam elég sokáig feszt nem nagyon mertem adni neki
[Szerkesztve] -
X@b3e
addikt
Gondolom, ahogy Te is tudod, nincs túl sok fajta RAM-chip, ezeket rakják a gyártók a moduljaikra. Az A-Data megteszi, hogy szépen leválogatja, teszteli és garantálja azt a teljesítményt, ami lutrival egy olcsóbb ramnál is meg lehet. De mint mondtam, ez már szerencse kérdése.
-
^Bundi^
őstag
a-data -nak van ddr 566-600as változata is
sajna mo -n csak az 566os van, de az igen jo áron utoljára 19K ért árultam szóval igen baráti szvsz...
hogy miért nem azt ültették át azt nemtudom..
az viszont szép, hogy most már 1G -s kapacitásban is létezik..eddig ezek csak 512MB -s változatban voltak..kiváncsi lennék mivel több ha DDRII 1000 van a gépben mintha sima 667es ram (az árán kívül...) -
dokar
addikt
Nem azért mondom de az én mezei DDR400 Kingmaxom is tudja az A-Data DDR500-nak a teljesítményét (ami fel van tüntetve), sőt sokkal jobb időzítésekkel és kevesebb fesszel. Ez nem fikázás akar lenni, ne kövezzetek.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
JagdPanther #7 üzenetére
amikor valakinek leharapom a fejét, az nem ilyen..
igen, arra értettem. -
X@b3e
addikt
A DDR2 tényleg impresszív, de a DDR(1)-ek lehet, csak át lettek cimkézve
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
JagdPanther #2 üzenetére
mert ugyebár te sokkal jobban fel tudod mérni, hogy mennyi feszültséget bír elviselni egy ram, mint az a-data mérnökei..
-
föccer
nagyúr
válasz
JagdPanther #2 üzenetére
Ha gyárilag garantálják ezen a feszen a stabil működését, akkor szerintem nem leasz vele baj.
Vajon ezeknél a szériáknál ügyelni fognak arra, hogy a bordák ténylegesen rajta is legyenek a csippeken? -
JagdPanther
aktív tag
ez a DDR400-as nem nagy cucc, az én 11ezer Ft-os Kingstonom is tud 2.65V-on 2,5-3-3-6-ot, akkor ez játékosoknak van szánva? pfff...
a DDR2 1000+ már bíztatóbb, csak mintha eléggé túl lenne hajtva fesz terén -
CocooN-z
őstag
Fincsi, biztos az ára is az lesz. De lehet lenyomja az alap Adata ramok árát.
Mellesleg semmi hír arról hogy a ddr3 mikor kerül system memóriába?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó bemutatta Vitesta Extreme Edition DDR és DDR2 memóriamoduljait.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest