- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Igen ebben igazad van, (2fecske semmit nem jelent), én csak örülni tudok, hogy a cikkben leírt jelenséget nem tapasztaltam. Nem jó ennyire egymásnak ugrasztani két amúgy közös gaming oldalon álló játékosokat, vagy egyáltalán felhasználókat, akik egy bizonyos brand mellett elkötelezettek. Remélem ez a harc egyszer átmegy cooperációba pl azzal, hogy az intel majd amd gpu-kat használ a processzoraiban. Esetleg egymással közösen fejlesztenek, ne adja ég segítsenek megoldani egy-egy hibát, amibe a másik belefutott. A piacnak is jó lenne, mindenkinek jó lenne.
Respect
-
HartgeH3-2.8
addikt
Mit indokoljak meg azon, hogy folyamatosan saraznak egy terméket , amivel nekem otthoni körülmények között hírből sincs semmilyen gondom, sőt még a várakozásaimon felül is teljesít?!
Nem értem, mit nem értesz. Én nem érzékelek semmilyen jelenséget, csak olvasom ezt a sok vérpistit, akik ócsárolnak. Én sem értem, te sem érted. Ezért zártam a kérdést, és inkább játszom tovább ahogy eddig.
Igen 25+ éve kő kemény INTEL fan vagyok, és az is maradok.
A legjobb döntés volt a mostani rendszer is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Wukong Black Myth PS5 játék.
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest