Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Igen ebben igazad van, (2fecske semmit nem jelent), én csak örülni tudok, hogy a cikkben leírt jelenséget nem tapasztaltam. Nem jó ennyire egymásnak ugrasztani két amúgy közös gaming oldalon álló játékosokat, vagy egyáltalán felhasználókat, akik egy bizonyos brand mellett elkötelezettek. Remélem ez a harc egyszer átmegy cooperációba pl azzal, hogy az intel majd amd gpu-kat használ a processzoraiban. Esetleg egymással közösen fejlesztenek, ne adja ég segítsenek megoldani egy-egy hibát, amibe a másik belefutott. A piacnak is jó lenne, mindenkinek jó lenne.
Respect
-
HartgeH3-2.8
addikt
Mit indokoljak meg azon, hogy folyamatosan saraznak egy terméket , amivel nekem otthoni körülmények között hírből sincs semmilyen gondom, sőt még a várakozásaimon felül is teljesít?!
Nem értem, mit nem értesz. Én nem érzékelek semmilyen jelenséget, csak olvasom ezt a sok vérpistit, akik ócsárolnak. Én sem értem, te sem érted. Ezért zártam a kérdést, és inkább játszom tovább ahogy eddig.
Igen 25+ éve kő kemény INTEL fan vagyok, és az is maradok.
A legjobb döntés volt a mostani rendszer is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest