Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
Tikakukac #80 üzenetére
Te érted a magyart?
"Igen minden topikot telespammelek " olvasd el a #80 hsz utáni hszeket.
"Amerikában tuti vevők rá a népek." Biztos
"Szerintem a hasonlat elég merész, 2 nap alatt megtanultam az alapokat autószerelő sulinak a koleszában vagyok és hidd el 6 év alatt tanulnak meg csak pár "alap" dolgot."
Ugyan, számítogép elé mindenkinek van ideje leülni és megtanulgatni a használatát. Forumuzni meg stb. Esetleg hobbiból terminálozgatni."Nem kell együtt élni élni vele ez csak egy OS nem feleség vagy anyós"
Akkor miért kell mindenkinek nekiállni oltogatni ha valaki ms-t használ?Amugy tök lényegtelen mert engem nem érdekel. Te linuxal alszol, én meg windowst használok. Csak unalmas. Ennyi erővel mehetnél segíteni a linuxos topicba, ha ennyire érint a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest