Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Hát nekem sikerült eltöltenem vele fél napot, mire utánajártam az alternatíváknak, amiket meg se találtam, meg elolvastam mit hova miért. De a legjobb azvolt amikor témázni akartam és olyan szinten kúrtam szét, hogy újra kellett telepítenem. Mondjuk ez 8.04 óta sokat fejlődött, de már nem érdekel.
720p-s filmet nem mobilnettel kell letölteni, hanem otthon vagy egyetemi neten, hipp-hopp lejön.
Van olyan gomb? Muti! És mit kell hozzá csinálni, hogy legyen?attila9988: netbookokról van szó, és ebben a katogóriában csak az ubuntu jöhet szóba. A másik nagy disztribúció a debian, de az a KDE miatt nem használható, mert nagyon lefogja a kis gépet. Ha egyáltalán feltelepül a debian egy netbookra (még nem próbáltam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Hobby rádiós topik
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest