Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Csak azt mondom hogy talán nem egy profitorientált magáncéget kellet volna támogatni.
Ha az a profitorientált cég azt adta a népnek, ami kellett neki, akkor ez nem kellett volna/nem kellett volna kérdése.
Manapság is inkább készre szerelt autót vesznek, mint kit car-okat. Azt persze értem, és saját magam tapasztaltam is, hogy manapság (már több éve) egy Linux rendszer sem jelent semmi problémát, és azt is sejteni vélem, hogy nulláról tökmindegy lenne, melyiknek esik neki az ember.
Ellenben régen nem így volt. Mellesleg én úgy veszem észre, hogy a Linux szép lassan, de "szivárg" a köztudatba. Szerintem ennél (a mostani propagációval, ill. annak hiányával) nem is kell többet elvárni: ilyen változások nem máról holnapra, de nem is idénről jövőre lesznek.(#178) bambano: Ez szerintem tiszta sor és rendben is lenne, mégis te vagy az első, aki ezt így írja le, legalábbis itt és most. Mellesleg részemről egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest