Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Összejött a Satellite Reign-nek a 350 ezer font és még 4 nap van hátra

-
ldave
félisten
válasz
GeryFlash
üzenetére
Szerintem meg eltart 2 évig, ha jó játékot szeretnének csinálni. Később persze, hogy lesz bevétel, én se hiszem, hogy csak az venné meg a játékot aki KS-en támogatta, de amíg nincs kész a játék, addig nincs bevétele a cégnek. Egy kisebb indie csapatnak pedig szerintem nincs akkora alaptőkéje, hogy 1-1,5 évig ne legyen valami bevétele, amiből fizetni tudja az alkalmazottakat .
-
ldave
félisten
válasz
GeryFlash
üzenetére
Most képzel egy egy kb 20 fős céget, ahol dolgozik mondjuk 10 programozó, 5 grafikus és 5 egyéb emberke. Képzeld el, hogy mondjuk 2 év alatt hoznak össze egy játékot. Tegyük fel, hogy az átlagkeresetük éves szintem 35 ezer font. Na akkor máris kb. 1,5 millió eurónál vagyunk. Ne feledd, hogy a Kickstarter játékok esetén nincs kiadó, aki ezeket a költséget fizesse.
-
GeryFlash
veterán
Szégyen ez... 1 millió eurók ilyen játékokra, persze ha kereset van rá én nem bánom, de mire kellene ilyen szintű játékokra 1 millió euró?
Nem a játékokkal van bajom, csak ezekkel a kért összegekkel, mivelhogy kapásból a marketinget megspórolják nem tudom miért kerül ennyibe -
Kickstarteres híreket én is szívesen vennék!

-
errorcode06
őstag
Az lesz, de csak holnap jön meg a lóvé

Bár még van egy hónap rá
-
ldave
félisten
válasz
errorcode06
üzenetére
Az most indul, támogasd csak nyugodtan

-
errorcode06
őstag
A satellite reign-be azért beszálltam volna

-
ldave
félisten
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Ha van rá igény, akkor lehet róla szó (és ezek szerint van
).A kifutott projektekről azért írtam, mert azok már szinte biztos, hogy megvalósulnak, így szerintem egy sikeres kampánynak van hírértéke.
-
sing1ep1ayer
őstag
Személyesen nincs időm átnyálazni mindet, épp ezért olvasom a ProHardver! lapcsalád oldalait, mert itt mindenféle érdekes hírt összeszednek nekem, ha úgy tetszik helyettem válogatnak. Ha lenne időm magamnak szelektálni, akkor nem olvasnám a PH!-t.
Mindenesetre úgy érzem, jogos a kérésem, hogy ne kifutott projektekről kapjunk hírt, hanem azokról, amelyek amellett hogy érdekesek, ráadásul frissek is. Persze lehet hogy ezek felkutatása már a Szerkesztőknek is túl nagy meló lenne, ezért nem ilyenekről írnak. -
ledgeri
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Én is másnak a promóciójáról nézelődve találtam meg azt... meg annyi van, hogy szerintem személyesen biztosabb, hogy rábukkansz arra amit szeretnél...
Bár tényleg, nem is tudtam, mik mennek, míg át nem néztem párat... lehetne Heti Szemle kickstarterről is...
-
sing1ep1ayer
őstag
Az új Neverhoodba szívesen beszálltam volna. Esetleg lehetne, hogy legközelebb olyan érdekes projektekről kapjunk hírt, amire még javában kalapoznak?
-
ledgeri
nagyúr
Armikrog: Owned

De csak azért mert végigvittem a Neverhood-ot... és még máig szinte kívülről fújom a helyeket!
-
ldave
félisten
Tudom, sok minden kimaradt
Szintén említést érdemelt volna még a A Hat in Time, mely szintén kis projektnek indult de elsöprő sikert aratott a héten. -
hadd tegyek hozzá még egyet - az old school kalandjátékok kedvelőinek érdekes a Nelly Cootalot: The Fowl Fleet, ami szintén a napokban zárult sikeresen. ez egy lényegesen kisebb projekt, mint a cikkben említettek, de a játszható demoból kiindulva nem lesz kevésbé szórakoztató.
-
AxBattler
félisten
Massive Chalice várós nagyon!

-
ldave
félisten
válasz
errorcode06
üzenetére
Hát igen, nehéz fába vágták a fejszét a srácok, remélem a túl sokat akarásnak nem lesz rossz vége, mert a régi Syndicate játékokat nagyon kedvelem és örülök neki, hogy megpróbálnak egy hasonlót alkotni, modern köntösben.
-
errorcode06
őstag
Tetszik ez a hírcsokor, no meg a játékok is, főleg az utolsó hangzik jól, már-már túl jól...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem a játékokkal van bajom, csak ezekkel a kért összegekkel, mivelhogy kapásból a marketinget megspórolják nem tudom miért kerül ennyibe