- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fitzgerald #85 üzenetére
vizuálisan nekem sem tetszett a 4-es, viszont emlékezetes pillanatokkal tele volt. egyrészt a kampány sztorik messze a legjobbak benne mindegyik rész közül (ebben pont a 3. rész kiemelkedően gyenge - a kiegészítőknek van 1-2 megvillanása, de azon kívül olyan sablonosak, mint az atom), másrészt az átalakított harcrendszer, az új fejlődési fa és a kreatúrák újrabalanszírozása miatt jópár olyan harc volt (a kampányok elején, ld. lejjebb), aminek a megnyerése katartikus élményt nyújtott. a 3-ban egy ilyenre emlékszem - General Kendall az egyik kampány végén az orb of inhibitionnel, akit az egyik patchben aztán meg is nerfeltek.
sajnos a balance-ba nagyon csúnyán belerondított a hősök aktivizálása a harcban. az ötlet nagyon jó, csak a kampányokban, ahol a hős folyamatosan fejlődik, a 4. és 5. mapeken már felesleges volt seregeket toborozni, mert egy jó might hős egyedül végigment a pályán. megjegyzem, ez a probléma a 3-asban is létezik egy jól összerakott varázslóval, csak kevéssé markáns.
-
válasz
Fitzgerald #62 üzenetére
... és (#74) W.Wilson: játékmechanika terén valóban nagyon hasonlít az 5 a 3-hoz. én három dolog miatt rühellem nagyon:
- egyrészt pár dolog már a 3-ban is túl volt csinálva (pl. a unitok upgrade-elhetősége, ill. speciális feature-ei) - ezekre az 5 még egy lapáttal rátett
- a harcok részben a fentiből következően nagyon hosszúak és vontatottak (-> unalom)
- míg a kampány mapek grafikailag nagyon szépek és változatosak, játékmenet tekintetében borzasztóan egysíkúak. tudom, hogy ez részben szubjektív, de nekem kínszenvedés volt minden mapon mindig ugyanazokat csinálni - egy idő után meg is untam.a 4-es szerintem is előrelépés volt, csak, ahogy korábban már írtam, a sok jó ötletet nem sikerült egységes játékká csiszolni. ill. volt pár olyan döntés, ami személy szerint nekem tetszett (pl. attack - retal szekvencia helyett egyszerre üt mindkét harcoló fél), de a többségnek nem jött be - ez pedig sajnos az "így járt" kategória.
-
Ubi, Ubi, mi a fenét csináltál már megint?
ez a kiadó egyre inkább a Midas touch antitézise lesz - pedig anno milyen jó dolgaik voltak...
a cikk korrekt, hasznos, hogy felsorolja a HD-sítés alternatíváit
(#9) ldave: a 4-es szerintem is nagyon jó, csak kellett volna neki még 1 év munka, hogy rendesen kicsiszolják. akkor sem lett volna piaci siker, persze.
nekem amúgy a 2-es a kedvencem
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest