Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamazonia
tag
android verzióba megy bármilyen cheat? ha igen, hogyan?
-
hahakocka
őstag
Nálam is a 3. rész az örök favorit de csak multiban! Singleben a H4 ! Aztán a H5. De H5 multiban is bejött. a H6 ok buggal volt tele és a fejlesztőváltás miatt felemás lett. Voltak jó ötletei. Az 1-2. résszel is játszottunk főleg a 2. résszel 1997-78 fele multiban az s jó volt!
A H7 egy nagyrészt H5-H6 keverék lesz. Pár H3-as ( pl pár skill és a random skill rendszer ha aztán választotok nem Free-t pályák előtt) s pár H4-es (Karavánok, Kormányzó) elemmel. + Unreal 3 grafikával és a csatákban oldal és hátbatámadás bónusszal. (Azt hiszem 20 és 40%+)https://www.youtube.com/watch?v=t8IU52nied0
https://www.youtube.com/watch?v=G9zwPIPaa7Q
2 videó róla most van ugyanis a béta! Hát elég kezdetleges még azért és szeptemberben jelenne meg a játék!
6 néppel amiből még 2 nép van kész teljesen a bétában. 
-
Nem tudjátok mit frissítettek rajta? 1 gigát töltött le androidra...
-
Ouie
csendes tag
Egyik kedvenc játékom - jelenleg GOG complete formában van meg. Leginkább a Restoration of Erathia, ritkábban az Armageddon's Blade, alig a WOG. játszódott.
Ezekhez képest a HD csúnyább és hibásabb - néhány példa: Melody az eredetiben sokkal szebb, más: balra scroll egérrel nemigen, csak ha precízen odailleszted.Így nem köt le.
-
dgabor80
tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Köszi szépen!!! Pedig telóval kerestem már sokat...
De 3130 Ft??????????????????????????

-
dgabor80
tag
Srácok, androidra megjelent már?
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
(#135) AxBattler
Filmek terén tényleg nem sok előnye van.. (Illetve egy kevés azért akad) De bármi másban szépen látszik hogy 2x annyi pixellel dolgozhat a panel.. és nem kell nagyító hozzá.
Ha egy FHD képet nézünk a FHD panelen és egy WQXGA-án a kép akkor is szebb a WQXGA panelen. Sokkal homogénebbek a színek, kevésbé látszik a pixelháló.. stb.
De nyugodtan tegyétek egymás mellé.. nem kell lupé ahhoz hogy látni lehessen melyik-melyik.
(#137) AxBattler Pixelesnek nem pixeles.. de bőven nem az igazi.

-Nekem mondjuk épp elég a FHD 24 colra.. de a tabot sokkal nyugtatóbb és élvezetesebb nézni
- -
Hobbbyt
őstag
Én (is) hajlandó voltam fizetni azokért a játékokért amiket szerettem. A Battlefield sorozat is egészen a Bad Company 2-ig megvan. De azóta valahogy a játékkedv is alábbhagyott.. Egyetem stb.. mindenki változik és felnő egyszer.

(éppen, hogy beleférek a 90-es kategóriába
) -
trufa12
addikt
Én azért még ezekért fizettem régen , meg megérték az árukat , de mégis eltűntek a süllyesztőbe, az ubisoft is uborka lé lett azóta
hiába támogattam őket a játékuk megvásárlásával biztos nyalókára költötték a pénzt...Ezért ma már én sem fizetek sok mindenért de azok olyanok is...
De mai szemmel nézve már büszke vagyok hogy régen ezeket megvásároltam .
a h4 sztorija meg hogy teljesen magyar volt az tetszett am valahogy nekem sem jött be
az 5 meg már túl színes volt pedig nem volt rossz .Az 1-.2 túl gagyinak találtam régen is (90 -es vagyok) a 3 az örök favorit , eltalálva a zene, az itemek, a mapok, a hangulat. a szörnyek, a várak minden.
a 6 is tetszik de valahogy már túl lassúnak találom manapság magát a körökre osztott stratégiát .
Itt már bennem van a hiba.Emlékszem régen meg csak úgy nyomkodtam a köröket , volt olyan pálya amit 1 délután alatt játszottam le ,
és mégsem zavart.De mostanság már betudok aludni ha várni kell
és nincs valami akció -
Xaels
félisten
válasz
zsirfecske
üzenetére
Play-ből nem engedi, de .apk-ból gond nélkül fel lehet tenni. Onscreen androidos back gombbal ment tegnap is gond nélkül.
-
Hobbbyt
őstag
Szerintem ez majd 100 ezerrel (100%-al) több mint a hasonló tudású Androidosok..

(#126) AxBattler: Tudom, hogy mennyit kóstált újonnan.. hisz nekem is házhoz hozta a postás, egyenesen Dublinból.
Igazából itt a baj az egésszel az, hogy egyik se 2560*1600 ami miatt nehezen tekintem egy kategóriának őket.
Nekem a tab, multimédiás fogyasztásra van (net-kép-film-játék) ilyen célra a kijelző az egyik legkritikusabb pontja egy tabnak az üzemidőn kívül.
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Érted, hogy értem: mai 10"-os, minőségi droid tablettel ma már majdnem egy árban vannak a hasonló W8-as tabletek. H3-mal játszani akarók ebben az esetben nem tudom, miért választanák az előbbit az utóbbival szemben?

-
Xaels
félisten
válasz
zsirfecske
üzenetére
Tab S 8.4-en és Nexus5-ön is elveti a varázslatot a vissza nyíllal.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Jó hát.. szerintem egy 40k-es w8-as tabnak más előnye sincs a w8-on kívül. Persze akinek csak arra kell, hogy régi címekkel játszhasson egy tabon.. annak oké. De aki másra is használná.. hát na. Kinek mi a fontos
Én a nexus 10 szintjénél lejjebb nem adnám.. és ez a szint W8-ban mocsok drága. -
Igen, a legtöbb tabon Droid fut, de a 40-50k-körül kapható W8-as taboknak hála ma már bárki lecserélheti a készülékét egy ilyenre, és tolhat GOG-os címeket út közben.
És nem kell a mókolás hozzá, nagyon nem.
Mondjuk elismerem, egy Asus Fonepad-on azért nem lehet rossz, és még telefonálni is lehet vele.

-
Z10N
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nalam eddig hang bug volt (befagyott egy minta). Illetve egy fagyas es kilepes, roviddel utana. Az interface-t viszont kihasznalhatnak. Az oldalso nem hasznalt reszekre a dedikalt gombokat.
-
Hobbbyt
őstag
Látszik, hogy nem vagytok elég nagy Heroes 3 fanok ahhoz, hogy tudjátok a nagy titkot.. Én már több mint fél éve tudok játszani a nesux 10-en a Complate editionnal is!

Csak annyit mondok, hogy ExaGear Strategies. Keressetek rá a playen.. Heroes 3, Disciples 2, Civilization 3 és mind tökéletesen megy, lassulások és fagyások nélkül.

-
zsirfecske
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
közelharc simán megy nálam is androidon, csak rá kell érezni. ami viszont javítandó, az a spell cancel csata közben. ha olyan spellt választasz amit nem tudsz ellőni akkor lőheted ki a játékot, nincs mit csinálni.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ha azt nézed a HoMM 1, 2 és 3 alapvetően ugyan az a játék. Az 1 és 2 motorja még szinte teljesen ugyan az, a játék kinézete is nagyon hasonló. Szóval lehetne akár Heroes 1.2 is. A 3-nál azért belenyúltak elég rendesen a motorba, de maga a játékmechanika kb teljesen ugyan az, csak rengeteg dolgot finomhangoltak. Szóval az lehetne ennyi erővel a Heroes 1.9. És ugye az 5-nél visszatértek mindehhez, játékmenetileg az is kb ugyanaz. A legkomolyabb változás ebből a szempontból a hexek négyzetekre cserélése. De minek is írják teljesen újra a motort és a játékmenetet, ha nincs vele baj. A 4-nél megtették, köpködte is mindenki. A 6-nál is elég sokat változtattak, de szerintem azok a változások egyáltalán nem rossz irányba történtek. Miért ne tartanák meg akkor a 7-nél is?
De látod, a 3 a mai napig az egyik legjobb játék, ami valaha készült. Ha ma kiadnának rendesen megírva egy ugyanilyen motorral készült játékot, szerinted nagy probléma lenne a Heroes rajongók számára? Gyanítom nem. De akkor az legyen Heroes 3.4?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
És a BH anyagi csődjéhez elsődlegesen az járult hozzá, hogy ők mégis inkább a 3D városnézettel és egyéb a játékosok által követelt dolgokkal foglalkoztak. Ezekre fordították a pénzt, a játék maga meg tele volt bugokkal, amivel meg alig foglalkoztak. Így legalább az Ubi bizalmát is teljesen elveszítették. A játékosok meg csak az Ubit ostorozzák, pedig a BH legalább annyira hibáztatható, hogy a játék ilyen mennyiségű hibával jelent meg.
De ezzel meg át kellene menni a Heroes 6 topicba. Mondjuk szerintem anno már leírtam ezt ott is.
-
Z10N
veterán
Android-on 1080p-ben nem sokat latni az uj grafikabol. Viszont szerezni fog par kellemes orat utazasok soran

-
mcs
veterán
Hagyni kell például a hülye berzerkert, hogy előre nyomuljon, mert gyakran őt gyepálja elsősorban az ellenfél. Hátul pedig védesz kettő hőst a küklopszal és kentaurral. Bár utóbbi eléggé szarul céloz, de mégiscsak lő, viszont a küklopsz nagyobb mennyiségben brutális gyilkológép. :Đ
Utóbbinál csak a vámpír és dzsin elvetemültebb.
-
doooo
veterán
Na, azért állapodjunk meg annyiban, hogy nem könnyű odáig eljutni.
Mellesleg tényleg előfordulnak durva helyzetek.. igazából ez veszi el csak a kedvem néhanapján, amikor annyira nehéz legyőzni valakit, hogy amellett, hogy minden időd elmegy, még energiailag (és idegileg
) is kiszipolyoz.. és olyankor inkább szüneteltetem.. -
mcs
veterán
Normál nehézségi fokozaton és megfelelő pályán gyorsan toborozott küklopszok segítségével nem nehéz összehozni pedig. Ráadásul a gép serege is tököl (ahogy a 3ban nem
), így akár hetekig lehet töltögetni a sajátot, és ezalatt az ellenséges szörnyek is annyira meggyarapodnak, hogy a legyalulásukkal gyorsan felszökik az ikszpé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Assetto Corsa Rally
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
6 néppel amiből még 2 nép van kész teljesen a bétában.

hiába támogattam őket a játékuk megvásárlásával biztos nyalókára költötték a pénzt...