Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BIOS frissítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Besenyő Pista bácsi megmondja a véleményünk című rovatot láthatták.
Kate annyira szép mint az összes többi jellegtelen színésznő. Már ha ő színésznő, soha nem hallottam még róla.
Eva Green pedig neked lehet hogy nem tetszik, de attól még nem lesz ronda. Várj, hadd tippeljek, szerinted Anne Hathaway is egy bányarém igaz? Csak hogy egy hasonló karakterű színésznőt említsek. -
BOBAKILL
őstag
Én meg Kate Beckinsale-től nem vagyok elájulva annyira. Baromi szép persze, de ennyi. Színésznőként Eva Greent sokkal többre becsülöm. Yennefer szerepére meg nem az lényeg hogy a "világ legszebb nője" legyen. Aki olvasta a könyveket az tudja. Van bőven varázslónő akinek a szerepére alkalmas lenne Kate. pl Philippa. De nem Yennefernek.
Nem sok színes bőrű karater van a vajákban emlékeim szerint. De egy színes bőrű úgyis kell a sorozatba, mert megsértődnek. -
Tyrel
őstag
Kate Beckinsale... na az bebaszna, sztem 24/7 végtelenített szalagon nézném a sorozatot, világ legjobb nője... és még a humora is Yennefer-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nem sokkal ezelőtt érkezett a hír, hogy az ismert színész lesz a főszereplője az egyik legjobban várt szériának.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Ps5 slim
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest