- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Nálam nincs fent a GE így nem sipítozik semmi
Utoljára a GTX 275-nél volt fent mikor először megjelent és megnéztem hogy mi is ez. Aztán akkor és most is úgy vagyok vele, hogy semmi olyan funkciót nem tud amire szükségem lenne. Még annak ellenére sem, hogy azóta bővült a tudása és több funkciót kínál.
De az tény, hogy ide feljönni a fórumra és körbenézelődni ki mit tapasztal az jó lehet.
-
Puma K
nagyúr
Akik kicsit professzionálisabban szeretnék megoldani a témát és nem személyes sértésként kezelik a millió +1 hardvervariáció közepette kiadott szoftver frissítését, azok telepítés előtt betárazzák azt a driver-t amivel az idáig szerzett tapasztalataik szerint semmi probléma nincs.
Majd letöltik a frissebbet, felrakják és ha gondjuk van akkor mehet vissza a régi.
Gond egy szál sem.
Én sem szeretem frissítgetni a gépen lévő szoftvereket ha nem muszáj, de néha utánajárás nélkül meglépem a frissítést.
Mivel 2-3 hónap után szoktam csak néha frissíteni VGA driver-t, így nem szokott gondom lenni.
-
Puma K
nagyúr
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Mert arra még nem jött gyorsjavítás
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 496.84-es Hotfix meghajtóval már mindenkinél működni fog a WHQL csomagban debütált funkció.
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest