- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ughhh
senior tag
-
FLATRONW
őstag
Szerencsére nekem nem okoz problémát a játékok beállítása, de kíváncsiságból megnéztem, hogy mit ajánl a GFE pl. a Days Gone-hoz.
Az eredmény meglepett, szinte mindent minimumra állított volna, pedig max beállítások mellett is csak CPU limites helyzetekben nem volt meg a 60 fps. -
Puma K
nagyúr
Nálam nincs fent a GE így nem sipítozik semmi
Utoljára a GTX 275-nél volt fent mikor először megjelent és megnéztem hogy mi is ez. Aztán akkor és most is úgy vagyok vele, hogy semmi olyan funkciót nem tud amire szükségem lenne. Még annak ellenére sem, hogy azóta bővült a tudása és több funkciót kínál.
De az tény, hogy ide feljönni a fórumra és körbenézelődni ki mit tapasztal az jó lehet.
-
Puma K
nagyúr
Akik kicsit professzionálisabban szeretnék megoldani a témát és nem személyes sértésként kezelik a millió +1 hardvervariáció közepette kiadott szoftver frissítését, azok telepítés előtt betárazzák azt a driver-t amivel az idáig szerzett tapasztalataik szerint semmi probléma nincs.
Majd letöltik a frissebbet, felrakják és ha gondjuk van akkor mehet vissza a régi.
Gond egy szál sem.
Én sem szeretem frissítgetni a gépen lévő szoftvereket ha nem muszáj, de néha utánajárás nélkül meglépem a frissítést.
Mivel 2-3 hónap után szoktam csak néha frissíteni VGA driver-t, így nem szokott gondom lenni.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
antikomcsi #6 üzenetére
inkább azoknak a nem PH felhasználóknak akik nem jártassak a témában.
Akik semmit sem olvasnak el csak nyomnak az igenre? Több gondja lenne utána az nvidiának, mint így. -
ughhh
senior tag
Fos az egész, vissza kellett tenni a szeptemberi drivert, mert ezzel is fagy a doom ethernal.
-
Nem szükséges nekem a napi, heti, havi frissítés, régebben is megvoltam, amikor fél évente, évente feltettem egy új detonátort.
Csak gondoltam, ebben a modern világban felajánlhatná, mint lehetőség, feldobna egy ablakot, röviden leírná, ha ez és ez a hibád van esetleg, akkor frissítheted, amúgy hagyd figyelmen kívül. Nyilván ez nem neked szólna, inkább azoknak a nem PH felhasználóknak akik nem jártassak a témában.
-
GreatL
őstag
Alapvetően gyorstesztes a cucc, talán azért.
-
FLATRONW
őstag
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Ezek olyan gyorsjavítások, amelyek nem általános hibákat javítanak. Ha viszonylag sok bejelentés érkezik azonos hibáról (és az NV gyorsan megtudja oldani a gondot), akkor a javítást elérhetővé teszik ezen az oldalon, a hibát jelentő felhasználók pedig értesítést kapnak, hogy kész a javítás.
Szerintem azért nem teszik elérhetővé ezeket a javításokat a hivatalos frissítési csatornákon, mert összességében még mindig kevés felhasználót érint. És nem tudhatják előre, hogy egy ilyen driver milyen más gondokat okozhat olyan felhasználóknál, akiknél egyébként semmilyen gond nem volt.
Nagy igazság, hogyha nem szükséges, akkor ne frissítgessünk feleslegesen minden hónapban (akár többször is). -
PeL
addikt
Nekem fent volt pár napig ez a driver, de 1-2 játékban kisebb nagyobb lagok jelentkeztek GTX 1660-al amik előtte nem voltak. Visszaraktam a 496.49-et ami előtte is fent volt. Az image scaling-nak úgyse nagyon veszem hasznát, inkább legyen zökkenőmentes a játék.
-
Puma K
nagyúr
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Mert arra még nem jött gyorsjavítás
-
Az experience miért nem ajánlja fel soha ezeknek a foltozásoknak a telepítésének a lehetőségét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 496.84-es Hotfix meghajtóval már mindenkinél működni fog a WHQL csomagban debütált funkció.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztalos klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest