Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
Én a war leaders nevű játékkal voltam így, ami nagyon hasonlít erre, talán grafikailag szebb. 2 .8as pentium d-n próbáltam ki 2 giga rammal, és rengeteget töltött. Majd konfig frissítéskor core i5 és 4 giga rammal is pont ugyanannyit töltött. Németországgal eljutottam az USA-ba és Floridara atomot dobtam, ahova az USA elnöke menekült az elfoglalt fehérházból
Azért utána a Duceval is nyertem, de az nem volt ennyire látványos
-
Anubiss
tag
Az alap játékkal toltam egy keveset és bejött nagyon! (Németországgal begyalultam majdnem az egész világot)
Egy problémám volt vele, hogy egy idő után nagyon belassult. Volt, hogy percekig nem tudtam semmit se csinálni. Remélem ezt javították benne... -
Sontir Fel
őstag
Remek, két napja döntöttem el, hogy kipróbálom az alapjátékot. Ha megtetszik, akkor már egészíthetem is kis
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest