Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
A remegest illetoen? 120 Hz-es 3d az villog, ez egyertelmu. Van akit kevesbe zavar, van akit jobban. A 3d tv-hez nem eleg a nagy frekvencia, az is kell hozza, hogy 2 streamet felvaltva tudjon kirakni a tv, tehat ha pl. 60 Hz-es kepbol a tv konvertal 240 Hz-et, abbol nem lesz 3d. Nem tudom van-e mar olyan mukodo rendszer, ami valoban 240 Hz-es 3d-t tud, szerintem nincs, en moziban is 144 Hz-et lattam eddig max.
-
h-yle
addikt
Én itt ülök a 60Hz (LCD xVA) monitorom előtt, és esküszöm nem remeg a kép. Gyanúsan a 2x 60Hz se fog remegni. Meg a lenti 100 (vagy 120 mittomén) Hz-es TV se remeg. Viszont ha bekapcsolja az ember a mindenféle clear view, motion enchencer, plus epic Hz technológiát, akkor fél óra után gutaütést lehet kapni.
Egyébként erről jut eszembe: ha 720p 60Hz támogatott, akkor az megy egy mezei 1680x1050 monitoron is? Elvileg kéne neki.
-
DemonDani
addikt
egy 120Hzes panel is többet kerül mint amit akár egy átlagon felüli fizetéssel rendelkező ember megengedhet magának... a Hzből sosem elég a 240Hz már nagyon jó, de a 120Hz sem éppen elérhető kategória. És elegendő... Filmekhez meg 24p melett 48Hz is elég
Amit a HDMI1.4 tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit a HDMI1.4 tud.