Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Hát, moziban is kerülöm a 3D-s filmeket, 20 perc után szétszakad a fejem. Az Avatar volt az utolsó amit láttam, többet soha. Inkább megvárom míg kiadják a filmet normálisan, az én szervezetem számára ez a szórakozás élvezhetetlen.
A másik: oké, hogy nagy a TV, de egy 46" HDTV 5 méterről nézve sem nagy, mi az a bolhafing 3d hatás ami látszik ilyen távolságból?
Az nVidia helyében én hardvert csináltam volna ebből a 3d-s cuccból, a szoftvert lewarezolják...@Komplikato: A többi megoldásnak se híre se hamva nem volt eddig. Az a különbség, hogy ezt hypolják, adnak ki hozzá rengeteg filmet és öröm bódottá.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest