Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt egy kicsit gondold át, amit írtál. A g27 csak egy 1.1-es verzió, nem több.
Szerintem meg a momo kapna ki, mert elvult régi mechanika van benne. Lásd pl. 220 fok vs 900.
Arról nem is beszélve, minél nagyobb a kormányfordulási szöged, annál precízebben tudod írányítani a játékban az autót. Lásd én 560-al nyomom az RBR-ben és nem ráncigálom úgy a kormányt mint aki 220 vagy az alatti fokon játszik. Persze ott van az STDS amiben meg 900 fok és egy kicsit élethűbb a játék. A dupla motoros erővisszacsatolást már nem is említem.Az hogy dög, nem tudom, azt tudom hogy a g25 150%-os force-n nem lehet tekerni a kormányt. Ez akkor bivaly.
Írtam is, hogy aki komoly szimulátorban gondolkodik, akkor a Logitechről mondjon le, mert ez nem ilyen kategória. De ezt a vitát lehetne folytatni, mert mindkettő kormány csúcs volt a maga idelyében, na jó, vegyük ide 27-et bár az annyival nem több minőségben.
Szóval kinek mi, én a momo-ról hallottam sok rosszat pl. a pedálrésznél. Persze ugyan úgy g25/27-ről, is hogy a kormány közép elmegy.
Kinek mi az etalon. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- Intel NUC 5CPYB mini pc eladó
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest