Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Csak annyi, hogy a G25 (az extrákat leszámítva) semmivel nem jobb a Red Momo-nál. Esetleg a G27 jöhet számításba mint ellenfél, de azt meg nem ismerem. Viszont azt mondod, hogy amennyivel drágább annyival nem jobb, nincs benne annyi fejlesztés.
(videot majd otthon tudom megnézni)
Mielőtt megvettem ezt a kis piros dögöt, még nem tudtam milyen fenevaddal állok szembe. Sokan úgy fikázták a hirdetést és alkudoztak, hogy fogalmuk sem volt róla miről beszélnek.(nem személyeskedésből írom ezeket) Én meg úgy voltam vele, hogy ennyit egyébként is áldozok rá (20k), nem lesz az rossz vétel. És úgy is volt.
Garantáltan kenterbe veri a a 25-öst, legyen szó precizitásról, minőségről. Csak sajnos már nem nagyon kapható még használtan sem és koránál fogva nem annyira felszerelt (gondolok itt a váltóra) mint az új modellek.
Szóval ha komoly kormányról beszélünk akkor nem feltétlenül a G25/27-re kell egyből gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- FUJITSU CELSIUS W5010, Intel i9-10900K, 64GB, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA Quadro RTX4000 8GB
- Playseat evolution alcantara , black
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest