Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proxyproxy
csendes tag
http://appleblog.blog.hu/2013/06/02/28_fotost_rugtak_ki_az_iphone_miatt
Ezt ma láttam és elgondolkodtam: szerintem pár éven belül ki fognak halni a komolyabb gépek, ami marad, az a "pórnép" számára megfizethetetlenül drága lesz és maradnak a telefonba épített szarok.
Az indoklásom: érzésem szerint, ahogy a filmes gépek piacát elsősorban a mozik tartották fenn (aki nem tudná, a fényképezőgépekben használt diákkal azonos nyersanyagról játszották a mozik a filmeket), úgy a komolyabb távmérős/tükrös gépek is leginkább a profi vásárlók miatt készülnek.
Ha már oda sem fog kelleni, mert már mindenkinek megfelel a mobilok nyújtotta minőség... úgy saccolom, 4-5 év múlva érezhetően kezdenek eltünedezni a piacról azok a fényképezőgépek, amiket mostanában még szívesen vásárolnak a komoly amatőrök is. Esetleg marad az alsó kategória, hogy aki "villogni" akar a gépével, megtehesse.
Többek közt azért is gondolom, mert látom, hogy némely fotós oldalak hogy alakulnak át, digitális festményféleségeket publikáló lapokká (lásd pl. 1x.com!). Ha már az újságoknak sem kell a jó minőségű fotó, a fotót művészetként kezelő amatőrök meg egyre többen hajlanak a "fotosoppolásra" a valódi fotó készítés helyett... Elég sötéten látom a fotózás jövőjét, na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- OLED TV topic
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest