Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
#16939776 #22 üzenetére
" Innen max. elmenekülni lehet egy olyan technológiára, ami kibírja ha 50m-ernként raknak egy 5G átjátszót és azt full gázon veretik.."
Én továbbra is a megfelelő sávkizárásra szavazok. Ezzel kapcsolatban most újraolvastam a Doppler hatásos hozzászólásodat, és arra jöttem rá, hogy adott frekvencián és sebességnél a Doppler hatás által okozott frekvencia eltolódás mértéke nem lehet nagyobb a kHz-es tartománynál, tehát az sem stimmel, hogy szándékosan volt ilyen "szar" a vágása ezeknek a sávkizáró szűrőknek.
Érdekes összehasonlítás lenne megnézni, hogy az EU-s szabályozás mennyire szigorú az FCC-hez képest, de ilyen tényfeltáró újságírást sajnos nem hazai portálokon fogunk olvasni, az is biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az amerikai légitársaságok szerint a C-sávos 5G napi több ezer járatot zavarhat meg, az utasoknak évente 1,6 milliárd dollárjába kerülhetnek a késések.
- Delta Force (2024)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest