Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Oké, ennyire nem ismerem az Unigine motort, meg nem is tudok másik modern, cross platform tesztet, de legalább az OpenGL-t házon belül 2 rendszer alatt tesztelni jó volt, nem gondoltam volna, hogy azonos eredményeket fog hozni.
Amúgy ez az MS hitelesítést dolog ez nagyon gáz. A drága Intel meg nem fizet, a felhasználót meg majd a Minecraft tájékoztatja, hogy nincs OpenGL...
Amúgy nem akartok cikket írni a 3.11-es kernel hozta AMD-s újításokkal, mint pl. a kiadott UVD kódok? Már említettem egyik kollégának pár hete, de azóta is csak az Ubunturól cikkeztek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az Unigine heavenés Valey alatt méricskéltem ilyet, Windows alatt is lassabb volt az OpenGL-es teszt mint a DirectX-es, de maga az OpenGL teszt egyforma eredményeket hozott Linuxon (zárt AMD driverrel nézve) és Windowson is. [link]
A Windows rovására csak annyit lehetne itt írni, hogy a Windows Update fel tud tenni olyan VGA drivert az Inteles laptopomra, amiben egyáltalán nincs OpenGL támogatás. Leszedve a gyárit meg minden okés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen széket vegyek?
- Vicces videók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest