- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti2
aktív tag
Végre!
Már alig várom, végre normális grafikája lesz,UE3.
Kár, hogy a könyvhöz ennek a résznek sincs szinte semmi köze
ahogyan a filmeknek sem"Invito pálinka
Expecto delirium
Capito... capita... kapitá... mennyünkkicigizni"Hatalmas!!
-
Sirandrish
legenda
2 teljes 4 órán át játszható játékot..én kb így gondolom..ha mindkettőbe lesz 8 óra akkor azt mondom hogy okés..de valamiért kétlem...
Mondjuk a filmes miújságba van valami...ha el akarják adni akkor nem lőhetik le a poént a film előlFinwe néhány millióan egészen biztosan
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Hogy megvegyék egyszer, aztán megvegyék még egyszer
A HP filmek után mindig nagy hajlandóság mutatkozik a játékok megvételére is, és mivel amúgy is közel van a Deathly Hallows P1 vetítésének kezdete karácsonyhoz, ezért hülyék lennének kihagyni.
Ellenben mivel a film ketté van választva, már csak azért sem pakolható bele a teljes sztori, mert az enyhén spoileres lenne.Meg ofkorsz azért is, mert így kétszer lehet eladni (bár ha valóban két teljes játékot ki fognak tenni, akkor ebben nem sok gondot látok)
(#11) DeFranco: Áh, remélem. Szerintem még a Lips-es marhulásnál is ütősebb lenne látni, ahogyan félrészeg felnőttek a kekszbox előtt expelliarmusokat üvöltenek, miközben lóbálják a kezüket. Ezért komoly összegeket lennék hajlandó fizetni
-
Sirandrish
legenda
Miért kell ezt két részre bontani játékban?
-
Morden24
nagyúr
Ott lenne még lehetőségként a Natal, ami ugyanúgy október-november magasságában jön ki, mint a HP: Deathly Hallows P1 (ez ugyebár november 19, ha jól emlékszem), valamint a Move, ami szintén 2010 3. vagy 4. negyedéve
szerk.: Natal-nál ráadásul élből meg lenne oldva a hangvezérlés is. Na igen, ez ütős ötlet lenne, úgy tuti vevő lennék rá
-
DeFranco
nagyúr
A 2. képen Potter úgy néz ki, mint aki belecsinát a nadrágjába.
A video alapján nem tetszik a játék, leginkább a karakterek mozgása fura.
A játék WII változatára lennék nagyon kiváncsi. Akár egy mikrofonnal megtoldva a varázsigéknek nagyon nagy flash lenne. Szerintem adja magát, hogy megcsinálják valahogy.
-
Morden24
nagyúr
Én még szerintem a Titkok Kamráját próbáltam, ráadásul PC-n, és annyi maradt meg bennem, hogy csapnivaló
Azóta kimardatak, HP-t jobban szeretem olvasni meg nézni, a játék sosem izgatott fel. Most, hogy van konzol, lehet, hogy picit jobban odafigyelek a dologra.A grafika szerintem eléggé rendben van.
(#7) Sicilian: Nyilván ez jól jön a kasszánál is, viszont a Halál ereklyéi nem csak hosszú, de eléggé tömény is, szóval szerintem jó döntés, hogy kettévágják. Egyébként csak erősen felhigítva és megnyesve lehetett volna bezsúfolni egy moziba.
-
Sicilian
addikt
Nem is tudtam eddig, hogy a filmet 2 részre bontják, ejj bassz.. de eltudnak húzni minden szart a nagyobb bevételek érdekében
-
elithun
őstag
Még szerencse,hogy csipázom az UE3-at. Nem sok HP játékkal játszottam (azaz csak és kizárólag a 3. részt feldolgozó adaptációval),de ez nekem tetszik, várom.
-
Gude
senior tag
Van akció bőven.
-
kovsol
titán
nem sok köze lesz a történetnek a könyvhöz ahogy ebből a rövid videóból kiderült
-
Képek alapján nem tűnik rossznak, vérbeli akció lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Warner Bros. és az EA bejelentette, hogy az utolsó Harry Potter mozifilm játékadaptációja, akárcsak maga a film, szintén két részletben fog érkezni.
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest