- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Én még szerintem a Titkok Kamráját próbáltam, ráadásul PC-n, és annyi maradt meg bennem, hogy csapnivaló
Azóta kimardatak, HP-t jobban szeretem olvasni meg nézni, a játék sosem izgatott fel. Most, hogy van konzol, lehet, hogy picit jobban odafigyelek a dologra.A grafika szerintem eléggé rendben van.
(#7) Sicilian: Nyilván ez jól jön a kasszánál is, viszont a Halál ereklyéi nem csak hosszú, de eléggé tömény is, szóval szerintem jó döntés, hogy kettévágják. Egyébként csak erősen felhigítva és megnyesve lehetett volna bezsúfolni egy moziba.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Warner Bros. és az EA bejelentette, hogy az utolsó Harry Potter mozifilm játékadaptációja, akárcsak maga a film, szintén két részletben fog érkezni.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Le Mans Ultimate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest