Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atok666
őstag
Persze, a hardver ara sokszor eltorpul a sw licenc arak mellett es akkor sok ceg mar megy inkabb a kigyurt uton - ertsd intel. Nem fog kockaztatni - legalabbis amig meg relative uj a dolog - hogy idovel raszaladjon vmi akkor meg ismeretlen problemara. Masik problema lehet a valtasnal, ha pl. a szoftver gyarto nem tunteti fel a processzort/lapot/stb. a kompatiiblitasi listan etc.
Szamos oka lehet, hogy nem ugrik neki egy vallalat a platform valtasnak.
Az ar meg csak egy tenyezo a sok kozul...Atok
-
laceszgamer
addikt
Az a baj, annyira én sem értek hozzá, de gondolom még az is fontos, hogy az adott alaplapok miként vannak, mármint gondolom itt vcsak terveznek előre, hogy a lapok tudják fogadni a későbbi procikat, mert ha fixen lapokat is cserélni kell akkor már akár az sem állhat az AMD útjába.
-
laceszgamer
addikt
Szerintem azért cégeknél nem úgy van, hogy odamennek ennyit kérek, hanem vannak különféle szerződéseik mint pl autókra, mármint, hogy ennek a vállalatnak ilyen autói vannak annak olyanok stb.
Na meg esélyes, hogy nagy tételben jóval olcsóbban is kapják meg, ilyesmit meg szerintem nem nagyon csak 1-1 darabot vesznek a nagyobb cégek.Másrészről meg jó látni, hogy az AMD ismét nyeregben, elsősorban a verseny miatt. Még a VGA-k terén kéne egy kicsit javúlniuk, bár a középkategóriában már elég erősek lettek, de jó lenne végre megint egy olyan korszak mikor nem egyoldalú a piac.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat mindegyik modellt 240 wattos TDP fogyasztásra tervezte, így abszolút a teljesítményre vannak kigyúrva.
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest