Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog (1)

válasz Vision #51 üzenetére

Ahhoz képest már mindenki ájtís aki fel tud telepíteni egy windózt, meg semmit nem hallott még komolyabb szerverkörnyezetekről. Esetleg ha valami hangzatos állása van, amihez laptopot adnak, és 3 Excelt nézeget rajta.

Szóval ja, amikor lejön a hírekben, hogy sok informatikus kéne, akkor azért mindenki bólogat, hogy jaja számítógépezzen csak a gyerek, csak arról nincs szó, hogy nem a letöltögetéssel lehet pénzt keresni, hanem ha egész nap szervert hackel a kölyök magának.

Azzal is egyetértek, hogy csomó minden nincs tanítva. Nekem kb. adatbázisokból meg Linuxból mondtak újat a felsőoktatásban. A többit azt leginkább a kollégiumban tanultam, ahol a helyi hálót mi üzemeltettük :)
    Ugyanakkor múlt héten volt egy vendégünk egy másik telephelyről, aki gazdasági informatikára jár - biztos inkább gazdaságira, mert a külső monitorán nekem kellett felbontást állítani (a VGA csatit megtalálta magától). Ar arca persze hatalmas volt.

Új hozzászólás Aktív témák