- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
Azon vitatkozhatunk, hogy jó-e ez a döntés vagy sem, de a te munkás példád rossz.
Egyetem =/= munkahely. Ha az lenne akkor így festene:Van egy munkahelyed ahol nagyon jól kell dolgoznod VAAAAGY ha nem dolgozol jól akkor is tovább kell dolgoznod sőt még fizess is azért, hogy ott dolgozhatsz (ha jól dolgozol akkor kapsz fizetést de nagyon minimálist amiből megélni nagyon nem lehet). Sőt akinek nincs annyi pénze, hogy ezt fizesse az közben dolgozzon egy másik munkahelyen is és közben próbálja a kettőt összeegyeztetni.
Szóval dolgozzon egyszerre két munkahelyen.
Na így lenne helyes a te példád.
(#113) janeszgol
Én is úgy tudom, hogy a deriválás emelt matekos dolog. Tanárunk mondta. Én középszinten tanultam ott nem tanították. Matektagozatos barátomnak igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest