Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nem azt mondta hogy minden legyen angolul, csak azt hogy ha kicsit is idegen nyelvi tudás kellene valamihez akkor az emberek nagy része kikéri magának. És ez tényleg így van. Az idősebbeknél még elnézem mert rajtuk nehéz változtatni, na de hogy a fiatalok is így állnak hozzá az szerintem nagyon nincs rendben. Igenis tanuljon meg mindenki legalább egy idegen nyelvet! Kinyitja az ember előtt a világot, mellesleg csak ha a netet nézem is sokkal több mindent tudsz megismerni. Ettől még az anyanyelvedet nem hagyod hátra.
-
sixpak
nagyúr
Az a gyanúm, hogy elbeszélünk egymás mellett.
Én az Emag-nál rendeltem és az tudomásom szerint egész nap működött.
És volt a szerencsétlen ED, ahol gyakorlatilag elérhetetlen volt az oldal...csak égetik magukat az ilyenek és ha az ember megpróbált náluk vásárolni, akkor tényleg elmehetett a kedve a netes vásárlástól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Memóriamodulok, hűtési kellékek, tabletek, notebookok és karácsonyi tippek kerültek válogatásunkba.
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest