Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
BlackPriest #79 üzenetére
Ha van nbd akkor még csak csak de ha nincs akkor igen hulladék a dolog a 4 - 5 hetes alkatrész beszerzés se ritka (Ami hogy is mondjam...). az újabb teljesen sablon alapján történő alkatrész beszerzés miatt amit 1 - 2 éve vezetett be a Dell, igen csak szar lett a szerviz, ha eltalálja a mechanizmus, akkor gyorsan megoldják a problémát, ha nem akkor 4 - 5 nap is lehet a javítás, azért egy nbd-nél ez már annyira nem jó idő.
A szervizek nem mindig tudják/akarják az adott alkatrészt raktáron tartani, mert nem éri meg, szóval a Dell az elmúlt 1 - 2 évben nem annyira jó. -
Zol01
tag
válasz
BlackPriest #26 üzenetére
Sehol, de itt nem is ez a lényeg. Írtad hogy jó helyröl kell vásárolni, na de hardvert még is hogy vegyen az ember originen?
(#27) sixpak
Igen én az ED fekete péntekröl beszéltem.
[ Szerkesztve ]
-
Zol01
tag
válasz
BlackPriest #21 üzenetére
Originen mit vettél? Mondjuk egy 24"-os monitort?
(#23) sixpak
Gyakorlatilag örültem ha bejött az oldal, de a kosárig már nem jutottam el. Bár az is igaz hogy nem tudtam egy egész napot rászánni mert dolgoztam is. A te vásárlási menetednek kellene alapnak lennie szerintem, de én a közelében sem voltam sajnos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Memóriamodulok, hűtési kellékek, tabletek, notebookok és karácsonyi tippek kerültek válogatásunkba.
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
- GAMER PC Eladó ! I5-12400F 1TB SSD 16GB DDR4 RTX4060 8GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest