Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyomtató topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Tetszett az írás, nagy pacsi érte
Az az USB3.0 bővítőkártya pedig nekem is tetszik, de tényleg drága nagyon
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
Piftuka
veterán
válasz Mercutio_ #34 üzenetére
"A Zalman tápajánló csak számomra negatív kicsengésű?"
A cikkben szereplő tápegységekről túl sok pozitívumot nem lehet elmondani sajnos!
"Egyébként ha már Zalman megemlíthették volna a ZM350-FX, ZM450-FX párost ami belsőre azonos a Chieftec SFX szériával, "
- Ezek meglehetősen érdekes, jó kis darabnak tűnnek! (De véletlenül a 350-eshez is a 450-es specifikációs adatlapját töltötték fel, ami igénytelenség.)
- Ami a cikket illeti... Egy ilyen USB-s bővítőkártyát én is szívesen beillesztenék a számítógépembe, de maximum párezer forintot fizetnék érte. Hiszen 15.000 fointból már lehet vásárolni valamilyen alapszintű, USB3.0 portokkal szerelt alaplapot is.
"Aquila non captat muscas."
-
gerii
addikt
-
SunMount3r
nagyúr
Ennek a molylepkés sztory-nak a problematikáját nem értem pontosan, de az tény, hogy pucéron hagyni a HDD elektronikáját nem tűnik valami Nobel díjas 5-letnek ... Bár akik PC szervizben dolgoznak bizonyára más erről a véleményük, ott gyakran egész konfigok hevernek bekapcsolva, összekötve "pucéron"...
Megsült volna a lepke, vagy mitől ijedtél meg?
-
Payskin
tag
válasz SunMount3r #47 üzenetére
Nálam az asztal végében van úgy, hogy a HDD a fal felé néz. Nem hajolok fölé, ahhoz, hogy kivegyem, és oldalt fogom meg a merevlemezt. Egészen tegnapig azt hittem, hogy ezzel minden veszélyforrást kivédtem, mígnem tegnap éjjel berepült egy k nagy éjjeli moly, és pont leszállt a HDD-n megpihenni.
Szerencsére pont nem volt bekapcsolva, de eléggé magam alá rottyantottam így is.
-
rozsasandor9
tag
3.1 USB tetszetős, csak az árral vannak gondok
"Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
-
orion1025
őstag
Én nem dokkolóról beszélek, hanem külső házról.
http://m.edigital.hu/Kulso-merevlemez-haz/Sharkoon-QuickStore-Portable-USB-25-SATA-kompakt-merevlemez-haz-szalcsiszolt-aluminium-fekete-p60757.html
Telefonról nem tudok linkelni, ezért elnézést. De az biztos, hogy ez a termék is csak egy ipari hulladék, a Sharkoon sufniból.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
idegen lény
őstag
válasz Kronos3000 #67 üzenetére
Előbb vagy utóbb, de minden kínai lesz.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Feri1977
senior tag
-
Kékes525
félisten
A 3.1-es USB ígéretes, csak az ára sok.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
lambda5
tag
Én ugyanezt tettem. Ajánlásra.
Z50-70 ... Jelentem még működik. (bár a legújabb bios-szal csak 60%-ig tölti az akkut ..
Nem mellesleg nem volt semmi alternatíva ebben az ársávban..USB3.0-s dokkolóból én egy fekvőt vettem, winyókhoz az is megteszi. [link]
[ Szerkesztve ]
...Szürkék vagyunk. Félúton állunk a fény és az árnyék között!
-
kpal
nagyúr
3.1 usb pci tetszik ,csak még sok. Egér az viszont megéri az árát.
-
idegen lény
őstag
Még tényleg ekkora újdonság a 3.1? Az Asrocknak már mióta vannak 3.1-es alaplapjai? Igaz, valaki azt írta, hogy a Z97 Extreme 6-on hiába van két M.2-es foglalat, mert csak az egyik működik. Ez tényleg így van?
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
orion1025
őstag
A Sharkoon mikor szeretne kivonulni az országból? Vennem kellett pár cuccot tőlük a kényszer miatt, de mindegyik minősége kritikán aluli! A legutolsó vételem egy S.O.S 2.5'-ös HDD ház, de valami leírhatatlanul gusztustalan. A hozzá adott kábel hibás, folyamatosan kattog csak vele a vinyó, a tok hátulját nem lehet lezárni, mert ha lockolom, akkor is ugyanúgy le tudom húzni, sorjás, szóval a szokásos. És mindezért 3300Ft-ot kértek el. Egyéb általuk kreált termékek minőségére ki sem térnék, mert gagyibbak, mint a Hama cuccai.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
SLYM
veterán
ez a HP ProBook 650 komolyan 193k? 9-10 hónapja ugyanilyen specifikációjú gép került 180k-ba, csak abban még volt egy 850m dedikált VGA...
-
dchard
veterán
Itt azért kénytelen vagyok megjegyezni, hogy az USB3 sebességét valóban kihasználó átalakítók és bővítők piacán bizony vastagon van használhatatlan termék.
Példának okáért említhetném a notis ExpressCard -> USB3 átalakítókat, melyek döntő része Frescologic chipsettel van szerelve, és nincs olyan operációs rendszer, amin rendesen működnének egy bizonyos sebesség felett. A másik ilyen olcsó notis, PC-s átalakítókban megtalálható szar a NEC Renesas chipset családja, ami szintén elkezd szarakodni 2-2,5Gigabites sebességénél.
Tehát ha valakinek több kell egy középkategóriás USB3 pendrive kihajtásánál, az inkább ruházzon be tisztességes darabba. Az Intel és az AMD integrált chipsetei jók (vigyázat, az első szériákon még külön chip volt hozzájuk, jellemzően NEC Renesas), viszont külső bővítőkártyából kizárólag a VIA VT 800-as chipsetcsaládja volt az, ami képes volt tisztességesen működni. Sajnos elég nehéz beszerezni őket.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
twollah1976
őstag
Milyen magas a Cougar 700M és a 600M?
Nem szeretem a 40 mm-nél magasabb egereket, fáj tőlük a csuklóm.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
Kékes525
félisten
A Xperia Z4 Tablet nagyon tetszik, csak ne lenne ilyen drága.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
SunMount3r
nagyúr
Jaja, én is ettől tartanék. Lehet elég egy -mostanság nem ritka- túlfűtött napon, erősen izzadó homlokkal egyszer fölé hajolni. Bár voltak már cuccaim amik lazán kibírtak -néha- ilyesmit, de itt a HDD-nek a háta gyak. teljesen szabadon van... Bár lehet ez már kicsit szőrszál hasogatás...
-
jedis
senior tag
válasz SunMount3r #41 üzenetére
Nekem ilyen van ! Szerintem sokkal mobilabb, mint egy külső ház, és ebbe 2.5-öst, és 3.5-öst is bele lehet rakni
[ Szerkesztve ]
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Dr. Akula #42 üzenetére
A notim-on csak USB 2.0-ás csatik vannak, úgyhogy nem sokat benefitálnék a 3.0-ból. Amúgy, mint írtam a notim-hoz kell, mert az asztali gépet technikai okok miatt (zúgó monitor) még egy ideig nem nagyon használnám, ezért kiszedném belőle az egyik winyót, ami így jó lenne a notim mellé. A RAC most nem annyira aktuális...
-
Dr. Akula
félisten
válasz SunMount3r #41 üzenetére
A 2.0-t azért nem javaslom, mert az csak olyan 20-25 MB/s-el ír/olvas, egy vinyó meg 60-90-et is tud. Ha 3.5" kell, és van 5.25" helyed a gépben, akkor ajánlom a hotswap rackeket.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Dr. Akula #40 üzenetére
Magára az ötletre értettem, hogy jó, mert nekem egy 2.0-ás is elég lenne. Meg aztán eleve 3,5"-os kellene, nem 2,5"-os. De most neki álltam keresgélni a neten valami olcsó de jó megoldás után, csak valahogy ez a megoldás eddig elkerülte a figyelmemet. Pedig ahogy nézem már úgy 5-7K körül megoldható...
-
Dr. Akula
félisten
válasz SunMount3r #39 üzenetére
Mezei USB3-as ház is elég, azt se tudja kihasználni egy vinyó.
-
SunMount3r
nagyúr
Ezen a Logilink USB-s HDD tokon gondolkodtam egy kicsit. Folyamatos helyhiánnyal küzdök a notim-on és az asztali gépemben ott csücsül 2db 500Gigás vinyó is tök kihasználatlanul. Jóval olcsóbban kijönnék, mintha vennék egy USB-s külső winyót... Nem is olyan hülyeség.
-
Dr. Akula
félisten
"találtunk egy olyan bővítőkártyát, amivel az egyszerűbb alaplapok is USB 3.1-esíthetőek, ráadásul ugyanazt az ASMedia AS1142 vezérlőchipet használja, mint a nagy alaplapgyártók"
És ez most pozitívum vagy negatívum?
-
Dexar007
veterán
Volt mar tobb lenovom,az egyiket ketszer kuldtem be javitani,es mindketszer 2 heten belul vegeztek.
Hulladek kijelzoje van az osszes laptopnak,csak az egyiknek tejszinhab is van a szar tetejen a masiknak nincs.A billt meg lehet szokni a haz pedig nem erdekel,gari ido lejarta elott ugyis eladom.Nem varom meg mig nalam megy tonkre.Give me your cum,bull!
-
Mercutio_
félisten
A Zalman tápajánló csak számomra negatív kicsengésű?
Egyébként ha már Zalman megemlíthették volna a ZM350-FX, ZM450-FX párost ami belsőre azonos a Chieftec SFX szériával, csak fekete burkolatot és harisnyázott kábeleket kapott, valamint egy beépítőkeretet, amivvel ATX táp helyére is beszerelhető.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
haxiboy
veterán
válasz ProEvoFan #20 üzenetére
Ismerősöm lenovojával nem keveset szenvedtünk. Hulladék driverek, ráadásul a gyári drivereket meg sem eszi, a kikapcsolhatatlan aláírásellenőrzés miatt csak a lenovo által aláírt 1,5 éves drivereket tudtuk feltelepíteni.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
hypno skate
senior tag
válasz ProEvoFan #20 üzenetére
A családban Lenovoból egy Z460 van, annak 4 éve kutya baja, pedig egy géppuskakezű felhasználó szorgoskodik rajta. (Pontosabban aksit kellett cserélni benne, de azt mindegyikben kell.)
Igaz a Dell (latitude) és HP (pavilion) laptopjaink is ezer éve működnek.A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
válasz kakuk.tamas #30 üzenetére
Ennyi pénzért ne szagolgass.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Dexar007
veterán
-
Hege1234
addikt
az ilyen billentyűzetekbe mikor akarnak tenni egy rohadt kapcsolható háttérvilágítást ?
-
válasz kakuk.tamas #22 üzenetére
A legjobb választás.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Anász
tag
válasz SunMount3r #23 üzenetére
"Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
SunMount3r
nagyúr
"Aero Dynamic System", hát bravó!!! Valamiért fizetni kell a marketingest is...
Akkor ez elé kell még tenni egy ventilátort is? Kíváncsi leszek mikor jönnek már a beépített ventilátor hűtéses egerek...
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
A PH fórumozók a Lenovo laptopokat alázva szidják.
Ennyire gáz? -
Khelben
nagyúr
erős processzora révén akár komoly teljesítményt igénylő munkára is befogható
Azért nem árt hozzátenni, hogy azt a teljesítményt kb. 1 percig tudja, utána elkezd lemászni az órajel és megáll a felénél
-
F e Z o
veterán
-
válasz kakuk.tamas #16 üzenetére
Mihez képest,így helyes.
-
kakuk.tamas
addikt
Ez a Dell noti mennyire jó?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
CoDWaW07
őstag
HAHA Ha valaki kreatív találmányt akar készíteni akkor megcsinálja a 2-t egyben
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
jedis
senior tag
Én meg, hogy valami "nyúzsenerésön" fénykard a Star Wars 7-ből !
más:
Az Alcor bill. nem is olyan rosszHa az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
nismoka
addikt
A selfie botra azt hittem bicó pumpa..
[ Szerkesztve ]
-
Sanchez638
addikt
Létezik olyan sata-s tok notesz hdd-nek ami raid0 képes? Bár még azzal sem tartunk az usb3.0nál
Számom az adatlapomon.
-
F e Z o
veterán
válasz macilaci78 #3 üzenetére
Nem feltétlenül van igazad, főleg mióta 300Ft-ot súrolja az USD.
H2O über alles!
-
hemaka
nagyúr
A bovitokartya nem rossz, de meg nem igazan van ra szukseg. Egyebkent is a kinaiak par honap mulva mar par matyasert is hozzad dobjak...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
XuChi
addikt
válasz freestailo #4 üzenetére
Az alkatrész beszerezhetetlenséget még nem is említettem, illetve ha tudsz is szerezni, akkor meg marha drága
-
thomasa
senior tag
válasz macilaci78 #3 üzenetére
Ez így nem igaz, Alaszkában még péntek van
-
macilaci78
nagyúr
Aliexpressen minden legfeljebb a felébe kerül, mint bármely magyarországi számlás, garis forrásból.
Mondok én is egyértelmű dolgokat: szombat van...Nekem a vezeték nélküli különálló kioldó nagyon tetszik, de az a nyél még mindig marhaság.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
XuChi
addikt
Lenovo y50 259k?? Drága és szar is
Zajos, melegszik, vga harmat gyenge fos, nyeklős nyaklós zsanér, ratyiműanyag. Hülyéknek megéri!!!
-
F e Z o
veterán
usb 3.1-es cuccok már vannak az aliexpress-en is, fele áron, mint ami a cikkben szerepel.
A zalman tápok összes kábelét harisnyázni kellett volna már ennyi pénzért szvsz.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest