- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lézervágás, gravírozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Amit adnak hozzá az a sima szivacs, nem memóriahabos. Az ez. Gondolkoztam is egy darabig, hogy megveszem, mert nekem akárhogy teszem, ez a vastag szivacs inkább kényelmetlen mint hasznos...
De igazából az Ikea-st akarom most kipróbálni, formára tetszik mert vékonyabb, és tippre nem nyomja annyira előrébb a derekamat. -
nyunyu
félisten
Előfordulhat, hogy a háztartásunkban akad már egy noblechairs EPIC, ICON, netán HERO szék, és csak egy memóriahabos párnaszettet szeretnénk hozzá vásárolni.
???
Miért, ezek nem gyári tartozékai a székeknek?
Vagy csak a drágább verziókhoz jár alapból?(Múlt héten vettem a Herot, dobozában ott figyeltek a párnák is.)
[szerk:]Aha, Heroknál tartozék, Epicek adatlapja nem említi, hogy járna hozzá.
-
Champipi
aktív tag
Aderéktámaszok nagyon hasznosak annak aki órákat görnyed monitor előtt. Kérdés, megér-e 23 000 Ft-ot, amikor Ikeában a BORTBERG csak 4000 Ft. De még egy márkásab (pl.: Fellows) is csak 7000 Ft. Jysk-ben 4500 Ft a derékpárna.
-
Skynet258
veterán
Cserélném a Cooler Master CK550-et valami másra (amúgy nem tudom miért, csak úgy... illetve talán valami halkabb kéne a mostani brown kapcsolónál), nézegettem ezeket a Red Dragonokat de nem fogtak meg, betűtípus is milyen hülyén néz már ki.
Silent Red-de nincs magyar teljes méretű bill tényleg? Egy Ducky-t találtam csak ha jól rémlik, azt annyi. -
M@cika
őstag
Karácsony előtt? SEMMIT!
Majd januárban, ha a raktárkészlet kisöprés lesz (nyilván nem videokártyára gondolok, mert ott a kisöprés is tripla áron megy) -
Mostly Harmless
tag
Köszi az infót, a Vault-tec-es párnákat már meg is rendeltem.
-
Dester31
tag
Egy ilyen infinity mirroros házat imádnék E-ATX méretben úgy, hogy felülre elférjen egy 360-as radiátor. Más kívánságom nincs, pontosabban nem lenne.
-
pusszycat
nagyúr
Egy olyan mancs fejpántot mindenképp beszerzek magamnak.
-
Sunnam
tag
Elolvastad a cikket?
"Az iWay karácsonyig tartó akciójában – a RED202112 kuponkód használatával – három Redragon klaviatúrát is 30 százalékos kedvezménnyel szerezhetünk be, többféle kapcsolóval."
-
flexxx2
őstag
Az hogy lehet, hogy a redragon bill. árak a boltban 6-7ezerrel drágábbak mint az oldalon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A karácsony előtti utolsó hétvégén házak, jó árú billentyűzetek és szerszámok vannak a fókuszban.
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest