- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Nem tudom, pontosan hogy működnek itt a tesztanyag-beszerzések, de szerintem annál lehet a kutya elásva. Gondolom CM házakat egyszerű szerezni
, és biztos könnyebb, mint mondjuk Lian Li-t. Ráadásul az is szempont, hogy ki mennyi új termékkel áll elő, mert az mindenképp limitálja az új cuccok tesztelését
. Hogyha 1 cég kijön 10 új termékkel, míg az összes többi cég eggyel se, akkor nyilván csak annak az 1 cégnek lehet tesztelni az új cuccait.
A "fizetett hirdetést" meg remélem mindenki csak poénnak szánta
.
-
rudi
nagyúr
Az a gond, hogy nem tudtok kilépni a magatok kis világából.
Egyfelől nem mindenkinek van kedve, ideje, képessége hangszigeteléssel bíbelődni. A cikkben benne is van, hogy ez a ház azoknak ajánlott, akik nem akarnak a kifizetem-használom duónál többet foglalkozni a halkítással (rengeteg lyen olvasónk van!). Aki akar, annak nem kötelező megvennie, sőt a cikk konklúziója is saját szerelésre buzdít!
Másfelől nem veszitek észre, hogy a PH egy üzleti vállalkozás, úgy mint bármilyen más cég, ami kínál/nyújt valamit nektek, ingyen.
Szóval kijelentem nektek, hogy a PH-n nincs fizetett hirdetés! Az kap plecsint, ami megérdemli, és a Cooler Master házai jók, ha nem csak a Ti, egyéni, saját szempontjaitok alapján néztek rájuk. DE! Nekünk is meg kell élnünk valamiből, és amíg nem dől hozzánk (és most a gazdasági szívással NAGYON nem dől) a banneres reklámokból annyi pénz, hogy működni tudjuk, addig a partnereink termékeiről fogtok csak olvasni. Ez van. Nem kell szeretni, de el kell fogadni. Vagy kezdődjön a PH úgy, hogy: regisztrálj! havi előfizetés 5000 forint?
-
tibz03
őstag
Rosszul fogalmaztam: nem "győztesként", hanem Ajánlott és Különösen ajánlott plecsnikkel.
Miért nincs pl. egy ház-teszt, ahol egy adott árkategória (mondjuk népszerűségénél fogva 10-20k között) házait összemérnétek? Mindig csak CM, CM, CM...
Nem panaszkodni akarok, mert ezeket is jó olvasni, örülünk neki, hogy vannak, de ez már-már gyanús, és rossz fényt vethet a PH!-ra, amiben azért bíznak sokan, mert független tesztek vannak rajta... vagy csak voltak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- További aktív témák...