Új hozzászólás Aktív témák
-
Bermi
aktív tag
"Szóval kijelentem nektek, hogy a PH-n nincs fizetett hirdetés! Az kap plecsint, ami megérdemli"
ez a ház ajánlott lett, tetszett helyett.
se az ára, se a minősége alapján nem érdemli meg,az hogy csak cm teszt van, azzal csak megnehezítitek a döntést vásárláskor.
kezdetben én balga csak a ph-s teszt alapján választottam.
elsőre jól is jártam a cm 690-el, ami különösen ajánlott volt (igaz jóval olcsóbb volt, mint most), majd kinőttem és rögtön ugrottam a következő cm-re, mivel az is ajánlott nálatok.
egy hét után eladtam (HAF), ekkor alaposabban más oldalak tesztjeit is elolvasva láttam, hogy cm árakon egy kategaróivál felsőbb házakat lehet találni más gyártóknál és azt is, hogy ezek gyakran minőségben is jobbak (nexus, lian-li, tt, giga stb.) az ugyanazon áron kapható cm-hez képest.
örülök, hogy végre lesz más teszt is, csak ne vártatok volna ennyit és ne értékeltétek volna túl ennyire ezalatt a cm-et, mert akkor mit adtok majd az új belépőknek az oldalon? (extrán ajánlottat?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest