Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmollszeptim
aktív tag
szimpatikus darab ez,most tervezem a beszerzését.használ azóta valaki ilyet,?
-
Mystic
tag
Jó hűvösen tarthatja a procit, ilyen hűtők kellenek!
-
rootkiller
őstag
Teccik a cucc. Már úgy is régen volt procihűtős hír amúgy.
-
zed1983
őstag
Alacsony profilú PC-be első osztályú
-
Brutál darab, de az árára és a teljesítményére azért kíváncsi leszek.
-
zsolt1129
addikt
Mekkora egy szörnyteg ez
De hűt is majd rendesen
-
forgonati
őstag
Ómájgád, mekkora vaddisznó hűtő
Egy mini-itx lap már ki se látszana alóla. Most gondolkodok hűtőcserén, nézegettem a ninja 2-t, de megvárom, vajon ennek mennyi lesz az ára...
-
P00By
nagyúr
Itt is megjelent a "bevágott" bordázat
-
Dyno
veterán
Mekkora disznó
Komoly tuninghoz is jó lehet akár szerintem, 14es venti emg alaposan ad levegőt a lapnak is jó lehet, de ára biztos kemény lesz+ még a csavaros megoldás hozzá....10-14K.
-
^Clown
addikt
Szép kis dög, tetszik!
-
end09
tag
hm, átnyálazva a webet azért tényleg nem kis jószág ez.. ITT
-
nádasi
tag
A 14cm-es blow down coolerek közül Nekem a Thermalright AXP-140 szimpatikusabb, még akkor ha azt eredendően low profile házakba szánják.
-
Yutani
nagyúr
Szimpi ez a Pitypang 2, azonban valahogy nehéz elhinnem, hogy van olyan jó hatásfokú a "visszafújós" designnal, mint egy "torony"-hűtő, ami párhuzamosan fújja a levegőt az alaplappal.
-
budo82
tag
Szép nagy hűtő, ha az 140-es venti rajta.. Tetszik, hogy majd minden CPU foglalat támogatott.
-
SteeWe
aktív tag
Nekem jobban tetszik amikor nem lóg a borda a levegőben, meg amikor csavarozni kell a hűtőt a lapra. Pl. Noctua NH-C12P. Másrészől szimpatikus az elgondolás, hogy a lap felé tolja a levegőt, legalább a lapot is hűti. A venti kicsit idétlenül hat, de lehet csak nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Pontos adatok derültek ki a vállalat CeBIT-en kiállított processzorhűtőjéről.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest