- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
venember83 #26 üzenetére
De remélhetőleg minőségi, nem papírvékony, ujjelvágó, beremegő lemez.
Eleje/hatulja/alja/tetejenek az oldalaval erintkezo reszenek a perforalasa egy az egyben ugyanaz, mint a Gigabyte/CM hazake. Pl. GB Triton, CM Centurion 534
Ugyhogy nem lennek meglepve, ha ugyanarrol a gyartosorrol esik le, mint azok.
-
venember83
nagyúr
Szép is lehetne. De remélhetőleg minőségi, nem papírvékony, ujjelvágó, beremegő lemez.
-
zed1983
őstag
Hát ez a ház aztán nem valami dizájnos, viszont jó a megoldás miszerint a lap kiszerelése nélkül lehet hűtőt cserélni, de más pozitívumot nem tudok mondani...
Meg mondjuk belül szórhatták volna feketére.valahogy dupla...
-
forgonati
őstag
Hát, attól hogy Antec, attól még biztos nem venném meg. A belseje rémesen egyszerű, a külseje meg csúnyácska. Sok ház van, ami ki sem kerül a computexre, pedig szebb, jobb, olcsóbb mint ez. Ez felejtős...
-
tserrof77
őstag
Ha megnézed rendesen a képet, akkor egyértelműen látszik, hogy bi-direkcionális a tápfelfogató csavarok helye. Gondoltak pár szegényebbre, akinek még esetleg 8cm-es ventillátorú tápja van. Bár annak meg teljesen mindegy úgyis, hogy merre felé áll.
Vélemény:
Elég masszívnak néz ki, bár nekem kicsit rövidnek tűnik, de ez lehet a nem megfelelő fotó hibája. Az eleje tényleg enyhe sztárvársz fíling, mekem a TIE-vadászok szárnya ugrik be
A felül levő 14cm venti (ki a rák talált ki még egy idióta ventiméretet???) szerencsésebb lenne, ha egy kifelé kiemelkedő részben csücsülne, mert így drabálisabb hűtő esetén útban lesz. A csavaros megoldást én még mindig előnyben részesítem, így a házon keresztül is hűlnek a belső egységek legalább. Bár szerelni így nem olyan gyors. De ha meg eltörik a gyorsrögzítő, akkor meg mit csinálsz? Csavarozol!
A tetejére rakott USB és egyéb vackok jó ötlet, aki asztalba, padló közelbe rakja esetleg, neki jól jön a megemelt hely. Bár, aki meg asztalra rakja, állhat majd fel.
Részemről egy ötös alá
-
Vassili
tag
60$-ért elég jó kis cucc!
-
Thrawn
félisten
-
twollah
nagyúr
A hatterben milyen 750-es Antec tapok vannak?
-
devast
addikt
Ezt a belsőt másolnák már... esetleg tápot meg a hdd cage-eket lehetne egy szintbe hozni.
-
waverider
senior tag
a méretek lemaradtak
-
Dyno
veterán
Elég egyzserű belső, igaz 60dolcsiért megéri, kábé CM690 árán lesz kapható?
-
Nem készült véletlenül több fénykép a házról? Be lehetne tenni a cikkbe.
Az eleje alig látszik. -
szuper-t
őstag
neee:S nekem nem jön be
-
WilliamGhost
tag
ehhez sztem ez az árcédula kicsit felélőtt...
-
N-vidi-A
őstag
Szerintem annyira nem rossz, viszont kb 12-13e Ft-ert már inkább majdnem Three Hundred...
-
BloodRay
veterán
Drága, csúnya és fapad...
-
Móci
addikt
Nem néz ki rosszul, csak kicsit fapad a bele.
Jó áron lehet kellene. -
syC
addikt
Ronda
-
Enton
addikt
válasz
DeltaPower #1 üzenetére
A talpazat felé álló ventivel beszerelt tápot nem hiszem hogy sok friss levegővel tudná ellátni a venti, ha nincs neki honnan fujni.
Kérdésedre a válasz:IGEN
-
14adam
addikt
Az eleje nem tetszik
-
DeltaPower
addikt
tetszetős külső, puritán belsővel. lehet inkább egy cm elitet ajánlanék helyette.
amúgy ebbe fejjel lefelé kell beszerelni a tápot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- FSP SI Serials FSP600 50ARN 600W 80+ Silver minősítésű ATX tápegység
- Thermalright AXP-90 X53 CPU hűtő
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- Asus Rog Thor II 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest