- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
Ha megnézed rendesen a képet, akkor egyértelműen látszik, hogy bi-direkcionális a tápfelfogató csavarok helye. Gondoltak pár szegényebbre, akinek még esetleg 8cm-es ventillátorú tápja van. Bár annak meg teljesen mindegy úgyis, hogy merre felé áll.
Vélemény:
Elég masszívnak néz ki, bár nekem kicsit rövidnek tűnik, de ez lehet a nem megfelelő fotó hibája. Az eleje tényleg enyhe sztárvársz fíling, mekem a TIE-vadászok szárnya ugrik be
A felül levő 14cm venti (ki a rák talált ki még egy idióta ventiméretet???) szerencsésebb lenne, ha egy kifelé kiemelkedő részben csücsülne, mert így drabálisabb hűtő esetén útban lesz. A csavaros megoldást én még mindig előnyben részesítem, így a házon keresztül is hűlnek a belső egységek legalább. Bár szerelni így nem olyan gyors. De ha meg eltörik a gyorsrögzítő, akkor meg mit csinálsz? Csavarozol!
A tetejére rakott USB és egyéb vackok jó ötlet, aki asztalba, padló közelbe rakja esetleg, neki jól jön a megemelt hely. Bár, aki meg asztalra rakja, állhat majd fel.
Részemről egy ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konteó topic
- Tőzsde és gazdaság
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Asus Rog Thor II 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Noctua NF-F12 PWM venti
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest