Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tserrof77

őstag

válasz Enton #3 üzenetére

Ha megnézed rendesen a képet, akkor egyértelműen látszik, hogy bi-direkcionális a tápfelfogató csavarok helye. Gondoltak pár szegényebbre, akinek még esetleg 8cm-es ventillátorú tápja van. Bár annak meg teljesen mindegy úgyis, hogy merre felé áll. :DDD

Vélemény:

Elég masszívnak néz ki, bár nekem kicsit rövidnek tűnik, de ez lehet a nem megfelelő fotó hibája. Az eleje tényleg enyhe sztárvársz fíling, mekem a TIE-vadászok szárnya ugrik be :DDD A felül levő 14cm venti (ki a rák talált ki még egy idióta ventiméretet???) szerencsésebb lenne, ha egy kifelé kiemelkedő részben csücsülne, mert így drabálisabb hűtő esetén útban lesz. A csavaros megoldást én még mindig előnyben részesítem, így a házon keresztül is hűlnek a belső egységek legalább. Bár szerelni így nem olyan gyors. De ha meg eltörik a gyorsrögzítő, akkor meg mit csinálsz? Csavarozol!

A tetejére rakott USB és egyéb vackok jó ötlet, aki asztalba, padló közelbe rakja esetleg, neki jól jön a megemelt hely. Bár, aki meg asztalra rakja, állhat majd fel. :D

Részemről egy ötös alá :R

Új hozzászólás Aktív témák