- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Már 20 ezer fölötti árról van szó én még mindig inkább szavaznék egy jobb féle alsó-közép kategóriás fejhallgatóra mondjuk egy ath, vagy shure, és mellé vágni egy asztalra fixen rögzített mikrofont. Szerintem ha jól el van rendezve kényelmesebb, és mindkét végen jobb hangzást biztosít.
Ennyiért én nem igen várnék minőséget, és tartósságot. Régi személyes tapasztalat alapján a hama termékek sem húzták nálam sokáig. Most superlux hd681B-t használok (németből lett rendelve), eddig semmi problémám nem volt vele már 1.5 éve megvan, és nálam ez elég sok időnek számít, ha legközelebb fejhallgatóra lesz szükségem, akkor is maradok a márkánál. Mikrofonnak most a laptopom beépítettjét használom viszonylag jó minőségű, szóval nincs vele gondom, de nagyon erősen szemezgetek egy szintén superlux-al, és egy behringer-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest