Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Már 20 ezer fölötti árról van szó én még mindig inkább szavaznék egy jobb féle alsó-közép kategóriás fejhallgatóra mondjuk egy ath, vagy shure, és mellé vágni egy asztalra fixen rögzített mikrofont. Szerintem ha jól el van rendezve kényelmesebb, és mindkét végen jobb hangzást biztosít.
Ennyiért én nem igen várnék minőséget, és tartósságot. Régi személyes tapasztalat alapján a hama termékek sem húzták nálam sokáig. Most superlux hd681B-t használok (németből lett rendelve), eddig semmi problémám nem volt vele már 1.5 éve megvan, és nálam ez elég sok időnek számít, ha legközelebb fejhallgatóra lesz szükségem, akkor is maradok a márkánál. Mikrofonnak most a laptopom beépítettjét használom viszonylag jó minőségű, szóval nincs vele gondom, de nagyon erősen szemezgetek egy szintén superlux-al, és egy behringer-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest