Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Hamarosan mind begombázunk?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- asus rog strix coil whine normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

robertkill aktív tag hát ideje volt PC-re is kidobni a grafikai tuningot... én PCén 4x toltam végig a HL2-őt és a 2 Episode-ot... de X-en mikor kijött az orange box ahol már a grafika is javítva lett nagyon bejött és még 2x végigtoltam, és most az ünnepek alatt unalomból megint elkezdtem... 
 nekem speciel a HDR jött be nagyon a sima HL2-ben + a "vér"-mod... sokkal realisztikusabb a dolog... fröcsög minden... bár mivel X-en más így játszom vele egy ideje így azért lehet már nempróbálom így ki PC-n is...amúgy egy HL3 tényleg kemény lenne... de azért egy laza Episode 3-at a történet kerekebb befejezése miatt még jólenne szerintem... mert én idegbajt kaptam az EP2 végén... mintha félbehagyták volna... mert félbe is van... na de a MOD az kemény különösen hogy minden zombi csak úgy fröcsög ...  
 ajánlom mindenkinek... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Battlefield 6
- Android játékok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox One
- Nintendo Switch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest