Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
Amúgy ezt írja valaki egy másik fórumon:
"A jelszavak és bankkártya adatok kódolva vannak, a felhasználók belépési adatai egyirányúval, a bankkártya-adatok salt+hash kombóval. Kb lehetetlen, hogy bárkinek is belépjenek a steam fiókjába, de erősen indokolt megváltoztatni a jelszavad, ha az ugyanaz mint a fórumon.
( Email címed jelszavát is illene persze, ha az ugyanaz, mint az előbb említett ! )Ennek ellenére egyetlen Valve vagy Steam dolgozó SEM fog megkérni a rendszeren keresztül, hogy változtasd meg a jelszavad, úgyhogy akárki rádír Steam-en keresztül bármilyen módon (Steam Friends, community, profile message) elküldheted a fszba, ne add ki személyes adataid!
Egyébként vBulletin fórum hibát használtak ki, akinél valahol ilyen motor van, frissítse mindenképp!"
-
goodboy007
senior tag
Na a Valve-nak remélem a gatyáját is leperelik, ha kiderül, hogy annak ellenére tárolták a hitelkártyaadatokat, hogy ezt a felhasználó nem engedélyezte.
Amíg emberek hoznak létre emberek számára szóló rendszereket, addig mindig lesz olyan ember, aki azt fel is fogja tudni törni.
Ezért részesítem előnyben inkább a dobozos vásárlást.Kb. 10k-nyi játékom van az accomon, amiket akció keretében vettem, de ha esetleg eltűnne pénz a számlámról, akkor én is csatlakozom a perelők közé!
Bár remélhetőleg az ellopott adatokat azért kódolva tárolták, nem közérthető formában.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest