Új hozzászólás Aktív témák
-
gazdagsz
csendes tag
Tudom hogy ez most nagyon nem ide tartozik de jó ifóitok vannak ezért ha valaki ért a Need for Speed Carbon-hoz az írjon nekem.Onlinén akarok játszani d ídőtullépés meg ilyenek vannak ha meg EA messengeren akarok valakit meghívni csak ezek vannak:-Szöveges üzenet küdése. -Barát törlése -Blokkolás -Sztatisztikák.
Előre is köszönöm az infót
-
gazdagsz
csendes tag
Alig várom hogy végre lehhesen jáccani!Köszönöm az eddigi segítséget.
-
gazdagsz
csendes tag
Üdv all!Azt nem tudjátok hogy a Need for Speed world Sterter packját cd-sen vagy magyarországon nem lehet-e maegvenni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, látom még zajlik itt az élet, ennek örülök.
-
gazdagsz
csendes tag
Kiadásra rá egy nappal lesz a névnapom.
-
-
gazdagsz
csendes tag
Köszönöm!De mikor lehet újra tolni?Mert már kíváncsi vagyok.És akkor semmi baj a felhasználóval és a jelszóval?
-
gazdagsz
csendes tag
S.O.S Telepítettem a world onlinét,regisztáltam,béta kulcsot is aktiváltam.De amikor megnyitom a játékot beírom az e-mailom a jelszavan rámegyek a LOG IN-re és kiadja egy kis ablakban SERVICE IS UNAVAILABLE!Kérlek segítsetek mertt már kocsikázhatnékom van.Kösönöm
-
proci985
MODERÁTOR
megint megy. stressztressz van.
-
Zoolee19
senior tag
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Zoolee19 #195 üzenetére
Hát gondolom ha már tetszett a béta is, akkor nem fognak visszafejlődni a teljes játékra......
Engem azt sem érdekel, hogy mit találtak ki, vagy mit nem. Egy érdekel, hogy fogjon meg benne valami, hogy le tudjon kötni. Ez bejött a World-be nekem és ez éppen elég. Jobbat nem is kívánok. -
Zoolee19
senior tag
válasz
proci985 #190 üzenetére
A rendőr dolog nekem is tetszett.
A grafikát azért vettem annyira amúgy maxon is szépen ment csak ugye 1 giga memóriával és win7el = memória zabálás, Meg én egy 9400GT 512MB-os kártyát használok, egy X6800-as procival.
Igen sok dologhoz erősebb autó kell mint pl a magasabb rendőr kocsikhoz.
Na látom már többen is írtak a témában -
-XadAnuX+
őstag
válasz
proci985 #192 üzenetére
Jah, én is nagyon.
Ebben a hónapban 27-én. De ha minden igaz akinek megvan a Pack-ja, az hamarabb. Amit írtak, hogy a megjelenés előtt egy héttel, valahol meg azt olvastam, hogy már jövő héten. Remélem minél hamarabb mert elvonásaim vannak, annyira bejöttAmúgy nagyon meglepődtem, hogy mennyi Magyar volt fent a bétán. Komolyan 10 percenként mindig arra lettem figyelmes, hogy beköszönnek stb. Szóval jó volt ezt látni. És igen ez is egy másféle érzést adott a játéknak.
-
-XadAnuX+
őstag
Nekem nagyon bejött már ez a béta is.
Hasonlít számomra nagyon a Most Wanted-re.
De összességében jobban tetszett, egyet kivéve. Brutálisan nehézre sikerült a rendőrségi üldözés. Eddig a MW-ben volt a legnehezebb, de ez jóval felülmúlja ezt.
Ma megvettem a Starter Packet, alig várom, hogy a véglest kiadják. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Zoolee19 #189 üzenetére
szerintem annyira nem volt szép, de a gépigénye se volt vészes (3870es elég volt 1280@maxra). az effektek jók voltak mondjuk.
nekem a beszélgetés kicsit kaotikus volt.
ami tetszett, hogy szépen felújították a pályákat, jól meg lettek csinálva. szerintem kiadhatnák single onlyként MW+Carbon gold néven, páran biztos beneveznének a leporolt régi kedvencre.
rendőrözni még mindig vicces (bár a kocsi gyenge volt magasabb rendőrök ellen), a powerupok érdekesek, az lehet még jó is. az autók szépek.
több pályával, rendes fejlődéssel emberek ellen akár még jó móka is lehetne, a hibáit leszámítva. mondjuk multiban a rendőrözés nem tudom, hogy mennyire működne.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Zoolee19 #185 üzenetére
jaja
mondjuk igazából lehetne megvitatni a tapasztalatokat is a béta kapcsán... bár az, hogy a végére maradtunk ketten, amiből egyikünk az utolsó előtti este szállt be, eléggé sokat elmond.
ó, én nem ismertem, de hallottam sok jót, aztán le volt értékelve. gondoltam teszek egy próbát vele. eddig egész jó
-
proci985
MODERÁTOR
és tényleg áll a szerver. hát, ez eddig nem volt túl meggyőző
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Zoolee19 #174 üzenetére
ja okés
viszont már minimum 10 éves, amiatt is linkeltem. jelenlegi NFSezők jórésze már fiatal ahhoz, hogy a korai részeket is ismerje.
GTRt nézd meg, eszméletlenül hangulatos. elsőre szokni kell, viszont utánna a fizika miatt élmény versenyezni.
tag ranggal nagyon előny nem jár, viszont jól néz ki
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Zoolee19 #171 üzenetére
ja, a hot pursuit volt a harmadik. és az első nfs rendes 3d gyorsítással (voodoo bansheen remekül nézett ki).
azért a legjobb rész szerintem még mindig a Porsche Unleashed/2000.
szerk: közben látom tag lettél, grat
GTR Evonál is easyre kell állítani a segítségeket kezdésnek, úgy még enged játszani, de lehet menni előre is
teljesen realisztikus az már pár autónál kormánnyal is veszélyes, a Koenigsegg CCX még egy G25el sem egyszerűen irányítható.
-
proci985
MODERÁTOR
jaja, GTR Evohoz képest azért eléggé árkád demo alapján. mondjuk egy R8 default összehasonlítás a Nordschleifén érdekes lenne, mind az autó, mind a pálya része mindkét programnak.
de egyébként Shiftben be lehet kapcsolni az ABSt, úgy már lényegesen egyszerűbb a játék.
szerk: van z3mas is, tier2 lvl20on
-
Zoolee19
senior tag
Már próbáltam kormánnyal és gamepadal is és a kormány jobb volt.
Igen a BMW mánia nagyon erős volt, és ahogy el néztem ebben is csak 1 db van és nem több Igen a shiftben több fajta van és jól sikerült ez tény engem csak az irányítás zavar.
Minden esetre kezdek el pártolni az nfs-től még a Hot Pursuitot meg várom és ennyi nem hiszem hogy többet fogok ezekkel játszani. -
Zoolee19
senior tag
-
Alexios
veterán
válasz
Zoolee19 #164 üzenetére
Szerintem csak több pénzt kaptak a BMW-től vagy nemtudom, már az MW-ben is megvolt ez az M3 mánia, mikor sokkal erősebb kocsik is voltak ott. Shift-ben legalább ezt nem követték el, ott is van M3-as BMW(és végre nem csak egy fajta
) de azután is van kategória, jó kis játék lett az, bár nem éppen NFS
Amúgy billentyűzettel játszok én is, meg kell szokni az irányítást, esetleg próbáld finomhangolni a menüben. Mondjuk nem tudom mit akartak az irányítással, mert egy MW-nél jobb, de mondjuk egy GTR2-nél meg árkádosabb, de nekem ez pont bejön.
-
Zoolee19
senior tag
Zavar az engem is, pár napja nyomom a shiftet is és most vettem egy 2-es szintű verdát és egyszerűen nem tudok nyerni mert az irányítása nem jó ehhez már kormány kéne.
Igen a BMW M3 és az Audi R8 tényleg 2 különböző kategória, nagyon hülyén tervezték ezt a játékot és nem gondolták át. Hát sajnos ez van egyre ritkábbak a jó játékok és egyre több a rossz. -
Alexios
veterán
-
Zoolee19
senior tag
Én nem adok ki 20 eurót ezért mert egy vacak. Hát ez engem is meg győzött hogy nem érdemes vele játszani. De a tejes játék szerintem is 1 próbát meg ér max soha többet.
Azt én is nagyon várom főleg amikor láttam a videót az nagyon komoly volt, és már akkor azt mondtam hogy kell és kikel pörgetni. -
Alexios
veterán
válasz
Zoolee19 #160 üzenetére
tudtommal nem lesz havidíjas, ezért is volt esélyes nálam, mert 20euró végülis egy friss játékért nem olyan sok, de a béta nem győzött meg, de ha megjelenik azért adok neki még egy esélyt, max hagyom lvl10-en. Viszont egyelőre a hot pursuit messze jobbnak néz ki még multiban is mint ez.
-
Zoolee19
senior tag
válasz
proci985 #156 üzenetére
Hogy mennyire lehet sikeres? Szerintem nem nagyon bár a wow-is sikeres.
Épp az előbb írtam hogy wow-os beütéses
Én maradok az eddigi játékoknál nem fogok fizetni mi után meg vettem és továbbra is fizessek( bár letöltés is van, de ha olyan a játék meg is veszem) olyan nincs. -
Alexios
veterán
válasz
proci985 #156 üzenetére
jé tényleg ma már péntek van
Elvileg máig, de nálunk ugye elvileg tovább lesz az időeltolódás miatt. Hát igen, mondjuk a starter azért nagyjából elég tekintve, hogy legalább nemlesz fejlődési korlát, meg asszem vmi bónusz kocsit is ad, nameg legalább nem havidíjas
Mindenesetre a hot pursuit nekem jobban bejön, meg a multija is, jó móka lehet rendőrnek lenni
-
Alexios
veterán
válasz
Zoolee19 #154 üzenetére
nem a bétára értettem
De lvl10ig full ingyen van a játék, szóval ha azt vesszük, csak utána kell megvenni. Ez tul.képpen sztem nem a MW, Carbon folytatás akar lenni, hanem egy valamennyire különálló játék, tudtommal sztorija se nagyon lesz, csak egy autóversenyes MMO lesz. Viszont a Hot Pursuitot nagyon várom
szerk.: most nézem a hivatalos oldalát, péntekig tart a béta
-
Zoolee19
senior tag
válasz
proci985 #151 üzenetére
Igen ez furcsa hogy tier2-re nincs verseny, akkor nem fogok váltani pedig most léptem szintet.
Ne is mond nagyon buták a rendőrök, előttük neki mentem egy busz meg állónak és semmi csak mentek tovább. Minden esetre ha ki jön a tejes játék 1 próbát teszek vele max többet nem játszok vele -
proci985
MODERÁTOR
hm, én nem tudok indulni tier1es versenyen tier2es autóval, az AI tud. oké, hogy béta, de akkoris...
hjam, rendőröket rendesen meg kell lökni. viszont egyébként süketek, előttük török rommá két személyautót, és még csak nem is reagálnak.
-
Zoolee19
senior tag
-
Zoolee19
senior tag
válasz
proci985 #147 üzenetére
Minden játéknak van hibái de ennek sok, meg a másik hogy unalmas.
Amikor kiadták a Carbon demót az jó volt érdekes és izgalmas volt és volt benne lényeg de ebben semmi unalom és ugyan az a menet folyamatosan semmi újdonság szóval elégé mellé nyúltak ebben a dologban.
És hidd el én is sajnálom én is jobbat vártam, ahogy olvastam a híreket és néztem a képeket szóval csalódás nagyon. -
-
Zoolee19
senior tag
válasz
proci985 #145 üzenetére
Hát igen csak 2-en írunk senki más ez tény és nekem is feltűnt
Úgy látszik nem mindenkinek tetszik de sok külföldi nyomja, meg a sok szöveg és alig látok magyart.
Sajnos nagyon van benne valami, én szerintem próbáltak valami olyas mit összehozni olyas mint ami szerintük jó lesz, de ez valami keverék korcs játék
Igen a többinél több volt az élet, sőt több volt a hsz 1 nap alatt mint -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Zoolee19 #144 üzenetére
az a helyzet, hogy szerintem ez még minidg az underground 1/Most Wanted engine, legalábbis pár funkció nagyon hasonlóan működik. jellemzően olyan dolgok, amiket már a Most Wantedben is utáltam
mondjuk inkább az a súlyos, hogy kint az új NFS betaja, és péntekre maradtunk ketten, akik nyüstölik a fórumra is irogatva. gondolj vissza, mi volt a Most Wanted, az Underground2 és a Carbon megjelenésénél
-
Zoolee19
senior tag
válasz
Zoolee19 #139 üzenetére
De találtam egy hivatalos autó listát:
Az első néhány bétában még csak 4-5 autóval száguldozhattunk az összeolvasztott Rockport és Palmont (hívjuk szimplán Palportnak) útjain, viszont a 28-án induló utolsó béta tesztre nem csak vadiúj fícsörökkel kedveskednek a fejlesztő srácok, de nem is egy, hanem több kamionnyi új autóval is. Minek is fecsegek, álljon itt inkább a lista és beszéljen helyettem:TIER 1
Mazdaspeed3
1969 Dodge Charger R/T
Nissan Silvia S15
Volkswagen Scirocco
Mitsubishi Eclipse GT---> Én ezzel nyomom
Nissan 240SX
Toyota Corolla AE86
1971 Dodge ChallengerTIER 2
BMW Z4 M Coupe
Lotus Elise
Nissan 350Z
Mazda RX-7
Audi S5
Porsche Cayman S
2008 Dodge Charger R/T
Volkswagen Golf R32
Lexus IS-F
Mitsubishi Lancer Evo IX
Nissan 370Z
Subaru WRX STiTIER 3
BMW M3 GTR (E46)
Nissan GT-R (R35)
Chevrolet Corvette Z06
Lamborghini Gallardo LP560
Audi R8 -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Zoolee19 #135 üzenetére
ja, a canyon nekem is bejött
hm, rájöttem miért vagyok ennyire lassú: az ellenfelek lvl10-15től elérhető tier2es autókkal mennek. én tier1es vagyok, 8as szinten. aztán csodálkozom, hogy miért vagyok lassabb... (ld előbb említett hangos káromkodás, nomeg a frusztrációfaktor).
-
Zoolee19
senior tag
válasz
proci985 #134 üzenetére
A canyon része az jó az a Carbonban is tetszett.
Az is szép dolog, most hogy nyomtam volt egy olyan hogy a falból jött ki a rendőr szóval ez is érdekes volt.
Épp most léptem ki, mert nagyon meg untam
Meg a másik hogy amikor üldöznek a rendőrök valamitől lassú vagyok nem mint ha eddig gyors lettem volna
Multival kb 2x próbálkoztam ami annyi volt hogy ide-oda lökdöstek és semmi más. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Zoolee19 #133 üzenetére
a déli zárt rész egyik fele downtown rockport (pl ott volt az egyik stadion) link itten, másik fele pedig a Carbon déli mapja, palmont city link. a bal oldali rész a carbon canyon része.
na olyan bugom még nem volt. viszont a traffic magnetet nem mindig irja ki. és volt, hogy rendőrt spawnlot a közlekedés egyik résztvevőjének tetejére
ja, mégegy bug/feature: nincs pause, vagy én még nem találtam meg. a Sacred2ben evvel már próbálkoztak a single részben, de ott is bele kellett rakni a játékba.
szerk: úgy néz ki a multi rész nem megy.
-
Zoolee19
senior tag
válasz
proci985 #132 üzenetére
Hát igen valahogy tejesen egyetértek veled, szánalmas az egész nekem nem jött be talán annyi lesz hogy 1x végig pörgetem és soha többet nem játszok vele.
Igen nagyon sok a bug én pl találkoztam olyannal hogy bele mentem a falba és át kerültem a másik oldalra érdekes mi? Na mind1 kicsit jobbat vártam. Azért kíváncsi lennék rá hogy melyik pálya részek vannak zárva. És a fejlődés tényleg baromi nehéz. -
proci985
MODERÁTOR
na, úgy néz ki a kedvenc bugom is megmaradt:
emelkedőn az autó gyengébben gyorsul, lejtőn jobban. az ellenfelek autójára az emelkedő nem érvényes, a lejtő meg... nos nem vagyok biztos, hogy van rágógumi AI, de nagyon úgy tűnik. ez a dolog szánalmas, már minimum az Underground2 óta baromi idegesítő hiba (U1re nem emlékszem).
valszeg első két tierben itt is a legjobban gyorsuló autó lehet a megoldás.
más: 2010ben szerintetek hány processzormagot kell kihasználnia egy autós programnak, és hány mega memóriát:
válasz: egy mag, 1.2g memória. 1280@maximumon 2.4en tiszta procilimites vagyok egy 3870OCvel. de annyira, hogy felhúztam 2.4ről 3.0ára a proct, és 25%ot nőtt az fps. örülök, hogy gondoltak a 3.4es egymagossal 2 giga rammal vistán játszókra, de azért ennél több erőforrást is lehetne használni szvsz.szerk: és miért nem multizik senki?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Zoolee19 #130 üzenetére
EA a kiadó. ami azt jelenti, hogy ha egy minősíthetetlen bughalmazt adnak ki, akkor se lesz patch (ld még coke pack valamelyikhez, ott is tagadták a bugfixeket, pedig volt bőven).
na, új fejlemény: úgy néz ki a teljes carbon+mw pálya bennevan, egyenlőre még sok a tiltott zóna, szóval lehet több is.
pálya bétában kevés van, fejlődni baromi nehéz. ne Corollával kezdjetek, gyakorlatilag használhatatlan... lehet olcsóbb, de nem megy.
az ellenfelek kemények, pályaismeret nélkül nehéz vagy lehetetlen nyerni, nitró nincs, az autó nem gyorsul (12es szint tier2es upgradere???), a gyorsulás meg van olyan rossz, mint az MWben. értsd, ha ezek élőben is ilyen tetűlassúak lettek volna, akkor kb a trabanttal versenyezhettek volna. picit jobb, mint az underground, ahol gyáriakkal nem lehetett 150nél gyorsabban menni, de nem sokkal.
nézzükcsak... utolsó helyről indulás, kemény AI, undorító bónuszok, néha még traffic magnet nélkül is előttem keresztbeálló autók... a hangos káromkodás már megvolt (érdekes módon csak a need for speed tudja ezt belőlem kihozni már évek óta), többszöris.
ha bemegy 3k alá a budget kosárba, mint anno tette az undercover, akkor talán, egyébként meg ha arcadeozni akarok, akkor burnout paradise.
-
Alexios
veterán
Nekem a pályákkal volt a legkevesebb bajom, azok egész jól néztek még ki, stb.
De ez még az MW, Carbon párosnál is árkádabb irányítással rendelkezik, eszméletlen gagyi sztem, az ellenfelek meg abban élvezkednek, hogy lökdösődőset játszanak..
-
Zoolee19
senior tag
válasz
proci985 #125 üzenetére
Igen azért egy kis újitás nem jött volna rosszul mert aki mindig nyomta a MW-t és a Carbont annak már rutin az egész térkép stb.
Meg nekem pont ezért unalmas, én anno annyit játszottam vele hogy már tudtam hogy mi hol következik és ezzel is így vagyok.
Szóval hiányzik az újdonság ebből a játékból, és ebből is látszik hogy nem tudnak mit ki találni hogy mindenkinek jó legyen.Meg még az zavar hogy alig van magyar a szerveren
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Zoolee19 #124 üzenetére
jaja... az a durva, hogy az MW egyik exploitja még mindig megvan:
a buszmegállóban az MW kezdőpozíciója környékén fel lehetett menni egy emelettel feljebb... viszont a rendőrök oda nem tudtak feljutni. a másfél órás rendőrös rekordomat anno annak segítségével állítottam fel.szerk: jé, az MW lezárt hidja átvezet a Carbon városába.
eszméletlen, még a roadblockok is ugyanott vannak. és a carbon dinoszaurusza is a helyén van. eszemmegáll.
-
proci985
MODERÁTOR
hm, csak nekem tűnik úgy, hogy újrahasznosították a Carbon/MW pályáit? meg némi Underground pályadizájnt is észrevettem chinatown környékén. aztán lehet nem.
-
proci985
MODERÁTOR
na végefelé jövök én is, proci néven.
-
Alexios
veterán
nekem még ma is ment, de elegem lett a lökdösődésből
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, bezárt a bazár, tudja valaki? Én nem vagyok otthon, így nem tudom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah felrakom notira, megnézem mi a gépigény...
És télleg megkérdezi a launcher h hova töltse, én nem figyeltem.
-
Zoolee19
senior tag
Nah szóval akinek nem megy próbálja megy North Amerikát a szerveznél és menni fog legalábbis nekem megy.
-
westcoastog
veterán
hát nekem is eddig tartott a játék, a menüből mindig kidobott, delete.
inkább játszok egy kis sands of time-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest