- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Na, ha nem is csuszott be az elso 3 kommentbe (erre tippeltem volna), azert az elso 10ben csak elojott, hogy mindenki monnyon le, a plazma a legjobb. Barcsak lottozni tudnek ilyen pontossaggal.
On: szerintem kizarolag a penz itt is a hatraltato tenyezo a tv meretek kapcsan. Nekem a haloban 46-os a nappaliban pedig 65-os tv van, kizarolag anyagi okok miatt. Haloba (agytol 2,5-3 meterre) szerintem az 55, nappaliba (alapbol szellosebb ter, nagyobb tavolsagok) a 75-77+ a jo meret. En 84et vennek, ha olyan anyagi helyzetbe lennek. Irtak feljebb 22-24 tv monitor ? De minek ? Egy 34-es ultrawideot nezek 60 centirol es az egyetlen gondom, hogy kicsi. Nem is ertem miert kellene 22ot gyartani, inkabb adjunk halat az egnek hogy van mar eleg regi a technologia ahoz, hogy viszonylag olcson lehet ertelmes meretu panelt gyartani.
-
válasz
arnyekxxx #17 üzenetére
Értem amit kérdezni szeretnél, és arra a részre a válaszom egyértelmű nem.
De mondjuk egy természetfilmnél nem mindegy. Hidd el. Én sem hittem el, de most már az ellentábor véleményét osztom. Az tényleg olyan, mintha kinyitnám az ablakot, és kinéznék rajta.(#20) dabadab:
Sose hittem volna, hogy lesz bennünk egy közös vonás -
dabadab
titán
válasz
arnyekxxx #17 üzenetére
"biztos, hogy a filmek minőségét felbontásban érdemes mérni?"
Persze, A Kopár sziget Sindó Kanetótól még egy fekete-fehér (mondjuk ott legalább ez nem korlátozó tényező) Videoton kistévén is jobb, mint a Transformers aktuális része 4k TV-n, de itt elég nyilvánvalóan képminőségről, nem pedig filmesztétikai szempontokról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged