- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Cathfaern #140 üzenetére
A munkavégzés kéne hogy fontos legyen, és a nemek aránya lényegtelen.
Én nem arról írtam, hogy mi kéne hogy legyen, hanem hogy megoldás-e a általad felvázolt megoldás. Én azt írtam, hogy igen, amennyiben megoldja a felmerült problémát. Nem azt, hogy igazságos, nem azt, hogy divatos, hanem hogy ez megoldás. És le merem fogadni, hogy sok munkáltató gyakorlatias lenne, nem pedig mindenféle ideológiák mentén cselekedne.
Kivéve persze, ha a média kereszttüzébe kerül az eset, mert akkor persze meg kell játszani az igazságos gendervitézt, és akkor elképzelhető, hogy a felvázolt helyzetben a munkatársakat rugdosná ki a munkáltató.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Cathfaern #105 üzenetére
Ha jól értem amit írtok, akkor arra, hogy ha egy erősen férfiakból alló társaságban (ugye tipikusan IT jött fel, mint példa) bekerül egy nő, és ettől a férfiak elkezdenek irracionálisan viselkedni, szerintetek az a megoldás, hogy a nőt ki kell rúgni?
Hát ha a kirúgásával megoldódik a probléma, az megoldás. A megoldás az megoldás.
-
fordfairlane
veterán
válasz
#51736960 #15 üzenetére
Ott van a cikkben, ez amiatt van, mert a diszkriminácijó alattomosan belopakodik a mindenhova, az egész világ összefogott az informatikában érvényesülni próbáló, tehetséges nők ellen. Szegények kénytelenek elmenni pénzügyi vezetőnek, marketingvezetőnek, HR vezetőnek, meg hasonló, hatalompolitikai szempontból egy fejlesztőhöz képest sokkal alantasabb pozícióba.
Őrült, őrült egy világban élünk!
-
fordfairlane
veterán
Most már itt is napi szinten kapjuk az arcunkba a genderfasiszta beszámolókat? Esetleg rugdaljátok ki a férfi hírszerkesztőket, és vegyetek fel nőket, ha javítani akarjátok az arányokat normatíve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest