- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
Teljesen egyetértek a HR-esek döntésével. Dolgoztál már olyan helyen, ahol a kupac férfi informatikus közé bekerült egy csinos nő? Én igen, odaraktak hozzánk egy 10/10 bombanőt, elképesztően szép volt, és rendkívül okos. Annyira okos, hogy 1 éven belül ő semmilyen munkát nem végzett, csak internetezgetett, mert egy szempillarezegtetéssel rávett mindenkit, hogy megcsinálja helyette a munkát, aztán több kollégának ráment a házassága, mert a nejek nem tudták elfogadni, hogy a férjük tényleg szervert telepít este 10kor a kolléganővel...
A vége az lett, hogy a férfi kollégákkal odaálltunk a vezetés elé, és megmondtuk: vagy a csaj megy, vagy mi...
Vannak olyan szakmák, ahova nem kell nő...
-
MCGaiwer
addikt
most én komolyan nem értem. nem teljesen lényegtelen, mi az OKA annak, hogy zavarja a kollégákat? zavarja, mert büdös, zavarja, mert hülye viccei vannak, zavarja, mert visító és nagyon idegesítő hangja van, zavarja, mert hipszter és a szakállat nem szeretik a kollégák (én mondjuk meg ezzel találkoztam), vagy zavarja, mert csinos. Az ok teljesen irreleváns, a cég szempontjából a végeredményt, -miszerint a többi kolléga outputját csökkentené az új dolgozó- kell elkerülni (feltéve, ha saját tudása és várt teljesítménye nem nagyobb, mint a zavarással elért outputcsökkenés summája)
Új hozzászólás Aktív témák
- TP LINK AX3000 Wi-Fi 6 PCIe kártya.
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
én se venném fel. Különösebb indoklás sztem nem kell egy állásinterjú után...nem felelet meg, köszönjük az érdeklődést.