Hirdetés
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a 192-es hsz-ben ugyanezeket az adatokat kaptad meg, nekem nem volt nehéz érdemben hozzátenni valamit
"TALÁN 2-300 tapasztalattal már nem mond az ember égbekiáltó baromságot"
0.1%-os minta alapján következtetést levonni egészen pontosan az égbekiáltó baromság definíciója.
"hiszen nagyobb cégnél nem a főfőnök szervezi a munkát, és az ő döntéseik (a leépítés-ukázon kívül) nagyon nem szólnak bele a mindennapokba."
aha. az ilyen felsővezetőt vagy tulajdonost hívják úgy hogy csődbe mentél.
"első helyemen alhangon 5+ réteg volt felettem, és gyakorlatilag a helyi csapatvezetőn mint helyi döntéshozón és a közvetlen minket irányító PO-n kívül szinte sose láttunk senkit)"
gondoltam hogy nem nagyon láttál még bele a felső vezetés munkájába, mert akkor nem írnál ilyeneket. rohadt sok lépés van addig hogy a csopvez adhasson neked utasítást egy normális cégnél. addig lement egy csomó meeting, ahol megtárgyalták az eszköz, erőforrás és egyéb szükségleteit a projektnek, a finanszírozási oldalt, a megtérülést, hoztak több döntést, majd kiadták az alsóbb szinteknek a feladatokat, akik megszervezték ezek végrehajtását, és utasították a csopvezeket hogy ott indul ez ott meg az...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest